Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
KandiLLi rasathanesine geLen teLefonLar :))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HayaLeT" data-source="post: 17804" data-attributes="member: 42"><p><strong><span style="font-size: 15px">Kandilli'ye gelen telefonlar </span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Kandilli Rasathanesine gelen ilginç telefonlardan bazıları şöyle: </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Küstüm çiçeğim kapandı; deprem olacak gibi... Eşyamı topladım, İstanbul'u terk ediyorum. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Avcılar'dayım. Kapıdaki rüzgarlık bazen deniz tarafına, bazen sağa sola sallanıyor 17 Ağustos'ta da sallanmıştı. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Evde 10 kalorifer böceği duvara tırmanıyor. Deprem geliyor... </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Suyum ısındı deprem mi olacak? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Anormal hisler duyuyorum, ateş basıyor, deprem mi olacak? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Richter ölçeğini nereden satın alabilirim? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Sırtımda ve ayağımda ağrı var Deprem olacak. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Web sitenize bağlanamıyoruz. Bizden bir şey mi saklıyorsunuz? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Burnum kanıyor, deprem mi geliyor? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Köpeğim depremden önce havlamıyor... Anormal mi? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">UFO gördüm, siz de gördünüz mü? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Ay neden çok kırmızı? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Hava sıcak, deprem mi olacak? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Depremi neden önceden bilmiyorsunuz? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Beş gün sonra Suadiye'de parti yapacağız. Bizim caddeye yağmur yağacak mı? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Martı ve kargalar çok bağırıyor, deprem olabilir mi? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Sallandık, dışarı çıkalım mı? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bursa'dayım... Televizyon çok karlı... Bunun anlamı ne? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Televizyonda beyaz lekeler var. Televizyondaki değişiklikler deprem habercisi sayılır mı? </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Küçükçekmece Gölü yeşillendi... Deprem öncesi yeşeriyor. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Rüyamda gördüm deprem olacak! </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Antalya'dan bir kuyumcu: Hassas tartının ibresi anormalleşti... Eksileri gösteriyor... Deprem habercisi olabilir... Bugün 20'de. Daha önce de eksiyi göstermişti ve deprem olmuştu. </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Kuşadası'ndan arayan alkollü bir erkek: Sallanıyorum, deprem mi oldu? Saklıyorsunuz... Küfür... </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: black">Bilgisayarım ilk açılırken titriyor ve değişik sesler çıkartıyor bu bir deprem işareti mi?</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HayaLeT, post: 17804, member: 42"] [B][SIZE=4]Kandilli'ye gelen telefonlar [/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=black]Kandilli Rasathanesine gelen ilginç telefonlardan bazıları şöyle: Küstüm çiçeğim kapandı; deprem olacak gibi... Eşyamı topladım, İstanbul'u terk ediyorum. Avcılar'dayım. Kapıdaki rüzgarlık bazen deniz tarafına, bazen sağa sola sallanıyor 17 Ağustos'ta da sallanmıştı. Evde 10 kalorifer böceği duvara tırmanıyor. Deprem geliyor... Suyum ısındı deprem mi olacak? Anormal hisler duyuyorum, ateş basıyor, deprem mi olacak? Richter ölçeğini nereden satın alabilirim? Sırtımda ve ayağımda ağrı var Deprem olacak. Web sitenize bağlanamıyoruz. Bizden bir şey mi saklıyorsunuz? Burnum kanıyor, deprem mi geliyor? Köpeğim depremden önce havlamıyor... Anormal mi? UFO gördüm, siz de gördünüz mü? Ay neden çok kırmızı? Hava sıcak, deprem mi olacak? Depremi neden önceden bilmiyorsunuz? Beş gün sonra Suadiye'de parti yapacağız. Bizim caddeye yağmur yağacak mı? Martı ve kargalar çok bağırıyor, deprem olabilir mi? Sallandık, dışarı çıkalım mı? Bursa'dayım... Televizyon çok karlı... Bunun anlamı ne? Televizyonda beyaz lekeler var. Televizyondaki değişiklikler deprem habercisi sayılır mı? Küçükçekmece Gölü yeşillendi... Deprem öncesi yeşeriyor. Rüyamda gördüm deprem olacak! Antalya'dan bir kuyumcu: Hassas tartının ibresi anormalleşti... Eksileri gösteriyor... Deprem habercisi olabilir... Bugün 20'de. Daha önce de eksiyi göstermişti ve deprem olmuştu. Kuşadası'ndan arayan alkollü bir erkek: Sallanıyorum, deprem mi oldu? Saklıyorsunuz... Küfür... Bilgisayarım ilk açılırken titriyor ve değişik sesler çıkartıyor bu bir deprem işareti mi?[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
KandiLLi rasathanesine geLen teLefonLar :))
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…