Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Kapına Geldim Ya Rabb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 85476" data-attributes="member: 5"><p><strong><span style="color: darkgreen">Soru yumagı beynimde harç olurken,</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bir tokat düşüyor enseme</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Kamer suresinin 17. ayeti doluyor gözlerime</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Zira Rabbı Rahim o ayette</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">"Kuşkusuz biz Kur'an_ı da ögüt için kolaylaştırdık.Ögüt alan var mı?"diyor.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Kella diyorum acziyetimle</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ve aglamaya başlıyorum</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ilık ılık gözyaşlarım dudaklarımı ıslatıp,agzıma düşüyor.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Çaresizligin girdabında degilim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Cehaletin mengenesine atmışım kendimi.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">İntiharlıgı seçmişim dünyalık için,</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ahiretim için intihar etmişim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Oysa Üstad'ın</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">"Tel tel ve iplik iplik dikselerde agzımı</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Tek ses duyarlar yoklayanlar nabzımı"</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Şiirini okumuş ve yönümü çizmiştim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Önce</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Estagfirullahel azim ve etubu ileyh </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">diyecektim. LailaheillALLAH la devam edecektim.Sonra</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">ALLAHümme Salli Ala Seyyidina Muhammed</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ve cennette her tesbihimde agaç olacak olan;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">"SubhanALLAHi velhamdulillahi vela ilahe illALLAHu vellahü ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim"</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">söyleyecektim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">İşte yeniden şahlanıyor imanım;</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ve yine tevbe için açıyorum ellerimi:</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ya Rabbi!</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Tüm günahkarlıgımla ve acziyetimle yineden kapını çaldım.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Anladımki Sen'den başka gidecek yerim yok.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Anladımki Sen'den başka beni affedecek yok.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Okudumki Sen affeden ve affetmeyi sevensin.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Okudumki Sen üzerine Rahmeti yazmışsın.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Okudumki Sen'i sevenleri Sen de seversin.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">En sevgili Sen'i bilip kapına geldim.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Şüphesizki Rahmetini diliyor umud ediyorum.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Şayet beni cezalandıracak olursan</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Adaletinle muamele etmiş olursun.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Yok eger onca günahlarıma, kusurlarıma ve isyanlarıma ragmen o hududu olmayan Rahmet ve Merhametinle muamelede bulunur ve affedersen O da Sen'in fazlın olur.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Sen'in fazlın bizim hayal sınırlarımızı aşacak kadar büyüktür...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Ey Rabbim </span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">Bizi haybet ve hüsrana ugratma...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkgreen">alıntı Leyan </span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="color: darkgreen">aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 85476, member: 5"] [B][COLOR=darkgreen]Soru yumagı beynimde harç olurken, Bir tokat düşüyor enseme Kamer suresinin 17. ayeti doluyor gözlerime Zira Rabbı Rahim o ayette "Kuşkusuz biz Kur'an_ı da ögüt için kolaylaştırdık.Ögüt alan var mı?"diyor. Kella diyorum acziyetimle Ve aglamaya başlıyorum Ilık ılık gözyaşlarım dudaklarımı ıslatıp,agzıma düşüyor. Çaresizligin girdabında degilim. Cehaletin mengenesine atmışım kendimi. İntiharlıgı seçmişim dünyalık için, Ahiretim için intihar etmişim. Oysa Üstad'ın "Tel tel ve iplik iplik dikselerde agzımı Tek ses duyarlar yoklayanlar nabzımı" Şiirini okumuş ve yönümü çizmiştim. Önce Estagfirullahel azim ve etubu ileyh diyecektim. LailaheillALLAH la devam edecektim.Sonra ALLAHümme Salli Ala Seyyidina Muhammed Ve cennette her tesbihimde agaç olacak olan; "SubhanALLAHi velhamdulillahi vela ilahe illALLAHu vellahü ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" söyleyecektim. İşte yeniden şahlanıyor imanım; Ve yine tevbe için açıyorum ellerimi: Ya Rabbi! Tüm günahkarlıgımla ve acziyetimle yineden kapını çaldım. Anladımki Sen'den başka gidecek yerim yok. Anladımki Sen'den başka beni affedecek yok. Okudumki Sen affeden ve affetmeyi sevensin. Okudumki Sen üzerine Rahmeti yazmışsın. Okudumki Sen'i sevenleri Sen de seversin. En sevgili Sen'i bilip kapına geldim. Şüphesizki Rahmetini diliyor umud ediyorum. Şayet beni cezalandıracak olursan Adaletinle muamele etmiş olursun. Yok eger onca günahlarıma, kusurlarıma ve isyanlarıma ragmen o hududu olmayan Rahmet ve Merhametinle muamelede bulunur ve affedersen O da Sen'in fazlın olur. Sen'in fazlın bizim hayal sınırlarımızı aşacak kadar büyüktür... Ey Rabbim Bizi haybet ve hüsrana ugratma...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]alıntı Leyan [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Kapına Geldim Ya Rabb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…