Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
KAR TANESİ __kendinizden bir parça bulacaksınız..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_eFTaL" data-source="post: 49746" data-attributes="member: 2173"><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #ff2700">Yemyeşil ovalarda türküsünü fısındayan yüksek , ulaşılmaz dağın karıydım sadece.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #ff2700">Bahar gelir güneş gülümserdi ama ne çare ki , ben kıştan başka mevsim tanımazdım, güneşin sıcacık yüzünü hissedemezdim ,dokunamazdım.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #ff2700">Erimedim sıcak günlere inat .</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #ff2700">Vucudumu perçinlemiş karın soğukluğuyla dağ eteklerindeki yemyeşil ovayı izliyordum kıskanıırcasına.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #ff2700">Baharda hazan olmuştum.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #ff2700">Yemyeşil ova çok uzak görünüyordu, dokunamıyordum, ulaşamıyordum.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #ff2700">Baharda hazanı yaşıyordum. Ne acı...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #c400ff">Güzelim ovalarda gül kokulu bahar olmak varken, ben sadece dorukta bir kardım.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #c400ff">Soğuk ve donuk.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #c400ff">Neden herdem bana gülümseyen güneşe aralamıyordum penceremi ? </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #c400ff">Güneşimi engelleyen kayalara inat erimeliydim, gülümsemeliydim sıcak yüzlü güneşe , su olup bir bade sunmalıydım soğuk kışa inat.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Sonra günden güne bır kardelen belırdı soguk ve donuk karlar arasında.<span style="color: red">Acılarla yoğrulmuş</span> .. kardelen mutluluk kokan gülleri kıskandıracak kadar güzeldi..</span> <span style="color: red">Çektiğini kardelenden başkası bilmezdi, kolaymıydı karkarın arasında baharı yaşamak..</span> </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff"> Artık ulaşılmaz dağların karı erimiş yemyeşil ovaya saf ve temiz su olarak inmiş, hayat bulmuştu .</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Kötü günler geride kalmıştı , degişimi güneşi yepyeni bir sayfa açmıştı. </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Önünde bembeyez saf ve temiz bir sayfa vardı artık.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Nereye gidecegini ve ne yapacağını biliyordu</span>. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: red">Artık imkanları zorluyor ve her imkansızlıktan bir imkan çıkarıyordu</span>..</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Hayal kuruyordu. </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Hemde bir ağacın yaprakları kadar çok . </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Şimdi işim o yaprakları saymak değil , hayal ağacına merdiven kurmak , her basamagından çıkmak , yapraklara ulaşmak ve olgunlaşmış hayalleri toplamak. </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Her doğan günle yeniden doğmak. </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Artık hayal ağacıma merdivenımı kurdum ve başarı basamaklarını geçiyorudum. </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff">Ağacın tepesinde hayallerim , hedeflerim umutlarım var. </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: #001dff"> Hepimiz her doğan güne selam vermeli , büyük hayaller kurmalı , dağın ne kadar yüksek olduğuna aldırmamalıyız. Başaracağımıza inanmalı</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'times new roman'"><span style="color: #ffb000"><span style="color: #00ff31"><span style="color: red"> ERTELEMEMELİ , ÜŞENMEMELİ ve VAZGEÇMEMELİyiz..</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_eFTaL, post: 49746, member: 2173"] [font=times new roman][color=#ffb000][color=#ff2700]Yemyeşil ovalarda türküsünü fısındayan yüksek , ulaşılmaz dağın karıydım sadece. Bahar gelir güneş gülümserdi ama ne çare ki , ben kıştan başka mevsim tanımazdım, güneşin sıcacık yüzünü hissedemezdim ,dokunamazdım. Erimedim sıcak günlere inat . Vucudumu perçinlemiş karın soğukluğuyla dağ eteklerindeki yemyeşil ovayı izliyordum kıskanıırcasına. Baharda hazan olmuştum. Yemyeşil ova çok uzak görünüyordu, dokunamıyordum, ulaşamıyordum. Baharda hazanı yaşıyordum. Ne acı...[/color] [color=#00ff31][color=#c400ff]Güzelim ovalarda gül kokulu bahar olmak varken, ben sadece dorukta bir kardım. Soğuk ve donuk. Neden herdem bana gülümseyen güneşe aralamıyordum penceremi ? Güneşimi engelleyen kayalara inat erimeliydim, gülümsemeliydim sıcak yüzlü güneşe , su olup bir bade sunmalıydım soğuk kışa inat.[/color] [color=#001dff]Sonra günden güne bır kardelen belırdı soguk ve donuk karlar arasında.[color=red]Acılarla yoğrulmuş[/color] .. kardelen mutluluk kokan gülleri kıskandıracak kadar güzeldi..[/color] [color=red]Çektiğini kardelenden başkası bilmezdi, kolaymıydı karkarın arasında baharı yaşamak..[/color] [color=#001dff] Artık ulaşılmaz dağların karı erimiş yemyeşil ovaya saf ve temiz su olarak inmiş, hayat bulmuştu . Kötü günler geride kalmıştı , degişimi güneşi yepyeni bir sayfa açmıştı. Önünde bembeyez saf ve temiz bir sayfa vardı artık. Nereye gidecegini ve ne yapacağını biliyordu[/color]. [color=red]Artık imkanları zorluyor ve her imkansızlıktan bir imkan çıkarıyordu[/color].. [color=#001dff]Hayal kuruyordu. Hemde bir ağacın yaprakları kadar çok . Şimdi işim o yaprakları saymak değil , hayal ağacına merdiven kurmak , her basamagından çıkmak , yapraklara ulaşmak ve olgunlaşmış hayalleri toplamak. Her doğan günle yeniden doğmak. Artık hayal ağacıma merdivenımı kurdum ve başarı basamaklarını geçiyorudum. Ağacın tepesinde hayallerim , hedeflerim umutlarım var. Hepimiz her doğan güne selam vermeli , büyük hayaller kurmalı , dağın ne kadar yüksek olduğuna aldırmamalıyız. Başaracağımıza inanmalı[/color] [color=red] ERTELEMEMELİ , ÜŞENMEMELİ ve VAZGEÇMEMELİyiz..[/color][/color][/color][/font] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
KAR TANESİ __kendinizden bir parça bulacaksınız..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…