Trabzon Ayasofya Camii Amasra Amasya Bolu Gölcük Hemşin
A Ali Said Well-known member 20 Haz 2009 #1 Trabzon Ayasofya Camii Amasra Amasya Bolu Gölcük Hemşin
A Ali Said Well-known member 20 Haz 2009 #2 Ayder Yaylası Artvin Borka Karagöl Hemşin Küre Bartın Ulukaya Şelalesi Safronbolu
E ebrar172 Talebe 21 Haz 2009 #3 Ali Said mükemmel resimler hepsi...yahu ne diyeyim Allah razı olsun... çok özledik ve şu resimlere bakarken yine hasretimiz depreşti... hepsi mükemmel...benim eklediklerimden bile güzeller...:033:
Ali Said mükemmel resimler hepsi...yahu ne diyeyim Allah razı olsun... çok özledik ve şu resimlere bakarken yine hasretimiz depreşti... hepsi mükemmel...benim eklediklerimden bile güzeller...:033:
A Ali Said Well-known member 21 Haz 2009 #4 ebrar172' Alıntı: Ali Said mükemmel resimler hepsi...yahu ne diyeyim Allah razı olsun... çok özledik ve şu resimlere bakarken yine hasretimiz depreşti... hepsi mükemmel...benim eklediklerimden bile güzeller...:033: Genişletmek için tıkla ... :aro: ayderi özledim 2 sene rize de kaldım Cenabı Hak çok güzel yaratmış
ebrar172' Alıntı: Ali Said mükemmel resimler hepsi...yahu ne diyeyim Allah razı olsun... çok özledik ve şu resimlere bakarken yine hasretimiz depreşti... hepsi mükemmel...benim eklediklerimden bile güzeller...:033: Genişletmek için tıkla ... :aro: ayderi özledim 2 sene rize de kaldım Cenabı Hak çok güzel yaratmış
E ebrar172 Talebe 21 Haz 2009 #5 hemde nasıl güzel...baktıkça insanın gözü gönlü huzur doluyor...her bir karesi her bir köşesi mükemmel...Allaha şükürler olsun....
hemde nasıl güzel...baktıkça insanın gözü gönlü huzur doluyor...her bir karesi her bir köşesi mükemmel...Allaha şükürler olsun....