Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
karanfillerim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kasif1" data-source="post: 231052" data-attributes="member: 1008778"><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Alnıma sürülen bıçak yaralarını taşıyorum geceye</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong></strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Kesildiği yerden ölüyorum düşleri…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Düşüşlerine katık olmuşken ben…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Pişmanlığa çalıyor harflerim…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Kavruk hüzün sıcaklığında…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Belki paklanırım…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Yüreğimi ezdim üç harfli bir yalnızlıkta</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Üç heceye sevdalar biriktirdim durmadan…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Soluk bir sessizliğe sattım hüzünlerimi…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Rüzgarın acı kokan nefesinde saçlarını yaktım…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Sustum…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Avazınca haykırışlarımı gizledim geceden…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Karanfil kokulu hülyalardan geçtim…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Kendimden geçtim gecelerce, sensizlikten usulca…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Nereye çarpsam yaktım… yandım…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Ölümlere aşinalık…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Artık ölmüyorum düşüm…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Ölü gibiyim ama nefesler alıyorum hârdan yapılma…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Yokluğunu tebessümle yakan esmer yürekli çocuk…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Artık yok…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Ateşten bir düş bu göğüs kafesimde depremler yaratan…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Bir yüreği öldürmenin bedeli miydi bu?</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Bin yüreğe köle olmak, yüreksiz kalmak…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Dipnotlarda çürümek gibi bir yalnızlık…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Zalim çiçek diye yüreğime sunulan yorgun karanfil…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Yokluğunun eteklerinden topladığım güzel yüzün…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Bir yetimin başını okşamak gibi, sessiz…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Ve her sessizlikte çoğalacaksın</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Şimdi…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Kan mevsimine aralanıyor gözlerim…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Karanfilin kırmızısında…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Düşüyorum…</strong></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em></em></span></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Arial Narrow'"><em><strong>Üşüyorum…</strong></em></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kasif1, post: 231052, member: 1008778"] [COLOR=red][SIZE=4][FONT=Arial Narrow][I][B]Alnıma sürülen bıçak yaralarını taşıyorum geceye Kesildiği yerden ölüyorum düşleri…[/B] [B]Düşüşlerine katık olmuşken ben…[/B] [B]Pişmanlığa çalıyor harflerim…[/B] [B]Kavruk hüzün sıcaklığında…[/B] [B]Belki paklanırım…[/B] [B]Yüreğimi ezdim üç harfli bir yalnızlıkta[/B] [B]Üç heceye sevdalar biriktirdim durmadan…[/B] [B]Soluk bir sessizliğe sattım hüzünlerimi…[/B] [B]Rüzgarın acı kokan nefesinde saçlarını yaktım…[/B] [B]Sustum…[/B] [B]Avazınca haykırışlarımı gizledim geceden…[/B] [B]Karanfil kokulu hülyalardan geçtim…[/B] [B]Kendimden geçtim gecelerce, sensizlikten usulca…[/B] [B]Nereye çarpsam yaktım… yandım…[/B] [B]Ölümlere aşinalık…[/B] [B]Artık ölmüyorum düşüm…[/B] [B]Ölü gibiyim ama nefesler alıyorum hârdan yapılma…[/B] [B]Yokluğunu tebessümle yakan esmer yürekli çocuk…[/B] [B]Artık yok…[/B] [B]Ateşten bir düş bu göğüs kafesimde depremler yaratan…[/B] [B]Bir yüreği öldürmenin bedeli miydi bu?[/B] [B]Bin yüreğe köle olmak, yüreksiz kalmak…[/B] [B]Dipnotlarda çürümek gibi bir yalnızlık…[/B] [B]Zalim çiçek diye yüreğime sunulan yorgun karanfil…[/B] [B]Yokluğunun eteklerinden topladığım güzel yüzün…[/B] [B]Bir yetimin başını okşamak gibi, sessiz…[/B] [B]Ve her sessizlikte çoğalacaksın[/B] [B]Şimdi…[/B] [B]Kan mevsimine aralanıyor gözlerim…[/B] [B]Karanfilin kırmızısında…[/B] [B]Düşüyorum…[/B] [B]Üşüyorum…[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
karanfillerim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…