Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Karanlıkta aradığım sükûn ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 4974" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-size: 15px">Karanlıkta aradığım sükûn </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Dimağ-ı mübarezede efkârım… </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Nutfeden alakaya alakadan mudgaya </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Vücuda dönsün sönsün firakın ateşi… </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Kendim kavurdum kendim kavruldum </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Cürmümün nar’dan peykleri </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Şammeyi nesime tutup, nazarı satıra </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Uhudu kokladım bediri kokladım </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Gözümdeki tufeyliden kurtulamadım… </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Hala sular geçer genzimden… </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Diril ey meyyit idrak </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">İşte taş zemin işte torak… </span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">m_safiturk</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 4974, member: 183"] [SIZE=4]Karanlıkta aradığım sükûn Dimağ-ı mübarezede efkârım… Nutfeden alakaya alakadan mudgaya Vücuda dönsün sönsün firakın ateşi… Kendim kavurdum kendim kavruldum Cürmümün nar’dan peykleri Şammeyi nesime tutup, nazarı satıra Uhudu kokladım bediri kokladım Gözümdeki tufeyliden kurtulamadım… Hala sular geçer genzimden… Diril ey meyyit idrak İşte taş zemin işte torak… m_safiturk[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Karanlıkta aradığım sükûn ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…