''Kardeşim Rüyan İle veya Yaşadığın Bir Olay Beni Şevklendir''

Nur_Yazar

Well-known member
ALLAH'ın Selamı,Bereketi Üzerinize ve Üzerimize Olsun Kardeşler,Abiler...

Ben,Mutlaka Sizin Yaşadığınız veya Gördüğünüz Güzel Bir Rüya veya Hatıra Vardır Diyerekten Bu Konuyu Açtım....
Var ise Buraya Yazarsanız Seviniriz...Bizede Hem Bir Nev'i ŞEVK gelir...Diye İnanıyorum...Selametle söz sizde....

(-_-)

Member
abii hgg aciim bkimm dedim forumda ne var senin yzılarını gordum..:gül:giris yaptım hmnnnn..imzadaki tahsin kıvanc agabeyin videosunu izledim Allah razı olsunnn..:048:
cok ruya gorurum..aklıma gln birini yzıım bare abim icin :gül:diyerek bslıom
bismillah..
cok oldu biz bi yere gtmistik baska bir cemaatle tanıstım orda nefsimin hsuna gtti aslında(napiim cikolata rahat yiyorlardı :022:) :006: sonra ruyamda hüsrev üstadımı gordum üzgundu :002: sonra ruyada dedim yzımı yzıım divitim kırıldıı nasıl ağlıom uyandım ruyamı dedeme anlattım ole baktı bana ...sen ne olduunu anladın neden sruon ddi hmn tövbe ettim..:006:

Nur_Yazar

Well-known member
Ben de yazıyım...:)
Ben 7-8 yaşlarındaydım...O zaman ki oturduğumuz sitenin için orman vardı...Ormanın içinden yayaların geçmesi için özel kaldırım yapmışlar.Ama ormanın tam ortasından geçiyor...O zamanlarda da oranın köpekleri çok meşhurdu kimse nerdeyse ordan geçmezdi...Bizim gideceğimiz yerde o yolla normal yolla yarı yarıya fark ediyor...Bende abim ile beraber oradan geçtik...Orman'ın tam ortasındaydık Birden 10-15 tane köpek havlamaya başladı...baya bi korktum...sonra birden etrafımızı sardılar ve süratle üzerimize koştular..Bizde bu arada abim ile konusuyorduk...Abim bana:''Korkma!Ayetel-kürsi oku!''dedi..''bilmiyorum ki'' dedim..Oda:''O zaman felak-nas oku!'' dedi...Bende ''TAMAM'' dedim...Okudum....Ve köpeklerle aramız sadece 5 metre kadar vardı...Bir de baktım ki duayı okutuktan sonra köpekler birden durdu...Sadece orada öyle bizi izlediler...Korkudan nerdeyse bağıracaktım...Ama ALLAH'ın hikmeti o duz ile sağ selamet gideceğimiz yere vardık....Elhamdülillah....

(-_-)

Member
hmm ben ruya sandım...
bi kez abimle kavga ettim ama aslında kavga sayılmazdı abim kızdı ben sustum ben sustukca delirdi el kaldırdı bende bisi demedim haksızdı haklıysam hakkımı alsın rabbim sana isaret olsun abi dedim (tamam dememem lazımdı:030:ama iste cok uzulmustum :030:)iki saat gecmedi medresede dustu tamda bana vurdugu eli kırıldı ...
okulda bir hoca takmıstı bana ben susuyorum ..ben sustukca insanlar daa cok ustume geliordu ..o hoca sanki okulda beni takip ediyordu..nere gtsem uyuz orda her seyime kızıyordu ..(pazarda nenemi gordu uyuz carsaflı olunca taktı takssın umurum deil..gurur duyuyorumm:043:)o hoca tayin oldu gitti hemde bisuruu laf olmus ...surulmus :gül:Allah hidayet versin..

Nur_Yazar

Well-known member
abii hgg aciim bkimm dedim forumda ne var senin yzılarını gordum..:gül:giris yaptım hmnnnn..imzadaki tahsin kıvanc agabeyin videosunu izledim Allah razı olsunnn..:048:
cok ruya gorurum..aklıma gln birini yzıım bare abim icin :gül:diyerek bslıom
bismillah..
cok oldu biz bi yere gtmistik baska bir cemaatle tanıstım orda nefsimin hsuna gtti aslında(napiim cikolata rahat yiyorlardı :022:) :006: sonra ruyamda hüsrev üstadımı gordum üzgundu :002: sonra ruyada dedim yzımı yzıım divitim kırıldıı nasıl ağlıom uyandım ruyamı dedeme anlattım ole baktı bana ...sen ne olduunu anladın neden sruon ddi hmn tövbe ettim..:006:
siz tahsin abiyi tanıyormusunuz