Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Kardeşini güler yüzle karşıla ve ayrıldığı zaman gıybetini yapma...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Bezminur" data-source="post: 225329" data-attributes="member: 1004141"><p>Diyelim biri gıybet ediyor bizde diyoruz ki gıybet yapma, gıybet edende ya ben bunları onun yanındada söylerim dese yine gıybettir.Gıybet edilen adam hazır olsa işitse söylenenlerden memnun kalmasa yine gıybettir.Dilimizi çok iyi kullanmalıyız herşey dilimizden çıkıyor.Yarın öbürgün ahirette bu dil demez mi. Yarabbi senin verdiğin emenete bu kişi diline sahip çıkmadı verdiğin emanetini iyi sözlerde kullanmadı dediği vakit cenab-ı hak'ın huzurunda nasıl cvp vereceğiz? </p><p> </p><p>GIYBETİN BİZE VERMİŞ OLDUĞU ZARARLARI KISACA ÖZETLEMEK İSTİYORUM</p><p>1-Öncelikle gıybet kur-anda bizlere yasaklanmıştı.</p><p>2-gıybet zehirliydi</p><p>3-gıybet bulaşıcı bir hastalıktı</p><p>4-gıybet ölü kardeşinin etini yemekti</p><p>5-gıybet diş ile kardeşini ve kendini parçalamaktı.</p><p>6-gıybet iki katlı çirkin bir günahtı</p><p>7-gıybet nefsimizden düşmanımızdan bile en aşağıdaydı.</p><p> </p><p>ALLAH DİLİMİZİ GIYBETTE MUHAFAZA BUYURSUN.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bezminur, post: 225329, member: 1004141"] Diyelim biri gıybet ediyor bizde diyoruz ki gıybet yapma, gıybet edende ya ben bunları onun yanındada söylerim dese yine gıybettir.Gıybet edilen adam hazır olsa işitse söylenenlerden memnun kalmasa yine gıybettir.Dilimizi çok iyi kullanmalıyız herşey dilimizden çıkıyor.Yarın öbürgün ahirette bu dil demez mi. Yarabbi senin verdiğin emenete bu kişi diline sahip çıkmadı verdiğin emanetini iyi sözlerde kullanmadı dediği vakit cenab-ı hak'ın huzurunda nasıl cvp vereceğiz? GIYBETİN BİZE VERMİŞ OLDUĞU ZARARLARI KISACA ÖZETLEMEK İSTİYORUM 1-Öncelikle gıybet kur-anda bizlere yasaklanmıştı. 2-gıybet zehirliydi 3-gıybet bulaşıcı bir hastalıktı 4-gıybet ölü kardeşinin etini yemekti 5-gıybet diş ile kardeşini ve kendini parçalamaktı. 6-gıybet iki katlı çirkin bir günahtı 7-gıybet nefsimizden düşmanımızdan bile en aşağıdaydı. ALLAH DİLİMİZİ GIYBETTE MUHAFAZA BUYURSUN. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Hadis-i Şerif ve Hadis-i Kudsi
Kardeşini güler yüzle karşıla ve ayrıldığı zaman gıybetini yapma...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…