Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Kardeşlerim...Aklı bulanmış kişilerle dolu bir site RİSALE_İ Nuru bekliyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huseyni" data-source="post: 219044" data-attributes="member: 27"><p><strong>Cevap: Kardeşlerim...Aklı bulanmış kişilerle dolu bir site RİSALE_İ Nuru be</strong></p><p></p><p>Bu tür sitelere rağbet göstermemek en güzelidir. Yukarıda yazdım zaten 1-0 mağlup başlamışlar diye. Çünkü forumun ismi ateist forum. Endişeler oraya bakan müslümanların aklınnın çelineceği yönünde. Elbetteki tebliğ yapalım, bildiklerimizi paylaşalım ama böyle ortamlarda değil. atesitforum adı altında bir foruma bakıp şüpheye düşen müslüman pekala islami forumlarıda arayıp şüphelerini giderebilir. Ben bu yüzden endişeleri yersiz görüyorum. Çünkü zamanında kendimde o tür forumlara çok girip çıktım. Şükür onların sayesinde düzgün forumların yolunu da öğrendik. Müslümanlar tarafından yazılan cevaplar genelde tesirsiz kalıyor çünkü tahrip kolay olduğundan adam istediği şekilde zihinleri saptırabiliyor. Sürekli takipte olmaslısınız ve bütün konulara hakim olmalısınız... Eğer böyle sitelerde ii bişey yapmak istiyorsanız islami sitelerin yollarını gösterin en kolayı budur. <a href="http://www.sorularlaislamiyet" target="_blank">www.sorularlaislamiyet</a> <a href="http://www.sorularlarisaleinur.com" target="_blank">Sorularla Risale | Ana Sayfa</a> gibi her türlü şüpheye cevap verebilecek sitelerimiz car şükür. Hem sabırlı bir şekilde takriklere kapılmadan cevap vermekte oldukça zordur. Üstad münakaşa tarzında bu meselelerin tartışılmasına caiz değildir diyor.. Ve çoğu zaman görüyoruz ki müslüman kardeşlerimiz tahriklere kapılıp onları aratmayan çirkin sözler sarfedebiliyorlar. Özellikle facede bunlardan çok var.</p><p></p><p>Selam ve dua ile.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyni, post: 219044, member: 27"] [b]Cevap: Kardeşlerim...Aklı bulanmış kişilerle dolu bir site RİSALE_İ Nuru be[/b] Bu tür sitelere rağbet göstermemek en güzelidir. Yukarıda yazdım zaten 1-0 mağlup başlamışlar diye. Çünkü forumun ismi ateist forum. Endişeler oraya bakan müslümanların aklınnın çelineceği yönünde. Elbetteki tebliğ yapalım, bildiklerimizi paylaşalım ama böyle ortamlarda değil. atesitforum adı altında bir foruma bakıp şüpheye düşen müslüman pekala islami forumlarıda arayıp şüphelerini giderebilir. Ben bu yüzden endişeleri yersiz görüyorum. Çünkü zamanında kendimde o tür forumlara çok girip çıktım. Şükür onların sayesinde düzgün forumların yolunu da öğrendik. Müslümanlar tarafından yazılan cevaplar genelde tesirsiz kalıyor çünkü tahrip kolay olduğundan adam istediği şekilde zihinleri saptırabiliyor. Sürekli takipte olmaslısınız ve bütün konulara hakim olmalısınız... Eğer böyle sitelerde ii bişey yapmak istiyorsanız islami sitelerin yollarını gösterin en kolayı budur. [url]www.sorularlaislamiyet[/url] [url=http://www.sorularlarisaleinur.com]Sorularla Risale | Ana Sayfa[/url] gibi her türlü şüpheye cevap verebilecek sitelerimiz car şükür. Hem sabırlı bir şekilde takriklere kapılmadan cevap vermekte oldukça zordur. Üstad münakaşa tarzında bu meselelerin tartışılmasına caiz değildir diyor.. Ve çoğu zaman görüyoruz ki müslüman kardeşlerimiz tahriklere kapılıp onları aratmayan çirkin sözler sarfedebiliyorlar. Özellikle facede bunlardan çok var. Selam ve dua ile. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Kardeşlerim...Aklı bulanmış kişilerle dolu bir site RİSALE_İ Nuru bekliyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…