................................................................................................
N Nevzatt Well-known member 28 Ocak 2007 #1 ................................................................................................
G Garib Well-known member 28 Ocak 2007 #3 Ynt: Kasırga resimleri KAHHAR İSMİ TECELLİ ETMİŞ ABİ ÇOK GÜZELDİ BİRDE BEN FORUMA RESİM KOYABİLSEM BECEREMEDİM :
Ynt: Kasırga resimleri KAHHAR İSMİ TECELLİ ETMİŞ ABİ ÇOK GÜZELDİ BİRDE BEN FORUMA RESİM KOYABİLSEM BECEREMEDİM :
N Nevzatt Well-known member 28 Ocak 2007 #4 Ynt: Kasırga resimleri yaparsın inşallah anlatayım abi musait bi zamanızı msjla bildirin inşallah
L LaLe New member 28 Ocak 2007 #5 Ynt: Kasırga resimleri FESUBHANALLAH demekten başka bişi bulamadım. Rabbim bize gazabını göstermesin.
Ynt: Kasırga resimleri FESUBHANALLAH demekten başka bişi bulamadım. Rabbim bize gazabını göstermesin.
K KaLeM Active member 3 Şub 2007 #6 Nevzatt ' Alıntı: Alllah korusun bizleri amin Genişletmek için tıkla ... Amin , bu resimlerin bazıları montajlı gibi geldi ama gerçeğide felaket zaten
Nevzatt ' Alıntı: Alllah korusun bizleri amin Genişletmek için tıkla ... Amin , bu resimlerin bazıları montajlı gibi geldi ama gerçeğide felaket zaten
N Nevzatt Well-known member 3 Şub 2007 #7 yav bazı dış ülkelerde var kasırga hepimiz görüyoruz değilmi