Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
KaTiL Bu aMa DeLiL Ne ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="KaLeM" data-source="post: 40645" data-attributes="member: 16"><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Yağmurlu bir havada güzel, büyük bir şato..</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Bahçesinde bahçivan ağaç buduyor. İçerde temizlikçi var aŞçı var..</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Evin beyi geliyor içeri giriyor ki hanım öldürülmüş.</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Derken olay yeri inceleme felan ekipler geliypr.</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Şöfor ben beyefendiyleydim yapmadım diyor</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Hizmetçi kız yukarda temizlik yapıyordum ben yapmadım diyor</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Aşçı mutfakta yemek yapıyordum diyor</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Bahçivan dışarıda ağaç buduyordum ama katili gördüm diyor.</span></span></p><p><span style="color: #ff2700"><span style="font-size: 12px">Pölis bahçivanı kolundan tuttuğu gibi mapusa götürüyor.Peki bahçivanın katil olduğuna delilleri ne sizce</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KaLeM, post: 40645, member: 16"] [color=#ff2700][size=3]Yağmurlu bir havada güzel, büyük bir şato.. Bahçesinde bahçivan ağaç buduyor. İçerde temizlikçi var aŞçı var.. Evin beyi geliyor içeri giriyor ki hanım öldürülmüş. Derken olay yeri inceleme felan ekipler geliypr. Şöfor ben beyefendiyleydim yapmadım diyor Hizmetçi kız yukarda temizlik yapıyordum ben yapmadım diyor Aşçı mutfakta yemek yapıyordum diyor Bahçivan dışarıda ağaç buduyordum ama katili gördüm diyor. Pölis bahçivanı kolundan tuttuğu gibi mapusa götürüyor.Peki bahçivanın katil olduğuna delilleri ne sizce[/size][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
KaTiL Bu aMa DeLiL Ne ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…