KatlediYORUM

• Konbuyu başlatan Tevhid_Nur
  • Başlangıç tarihi
T

Tevhid_Nur

Misafir
KatlediYORUM

"Direnenlerin ailelerini katledeceğim. Artık hiçbir af yoktur. Akrabalarını ve ebeveynlerini öldürüp 3 metre aşağıya gömeceğim"
Haber Merkezi, göreceYORUM19 Mayıs 2009Bu haber 145 kez okunmuştur.
kadirov234.jpg
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, Rusya'ya ve kendi yönetimine karşı direnen İslamcıların ailelerini öldürmekle tehdit ederek: "Direnenlerin ailelerini katledeceğim. Artık hiçbir af yoktur. Akrabalarını ve ebeveynlerini öldürüp 3 metre aşağıya gömeceğim" dedi. [/FONT][FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]Devlet televizyonunda yayınlanan konuşmasında Kadirov; direnişçilere ateş püskürdü. "Artık hiçbir af olmayacak" diyen Kadirov, direnişçilerin ailelerini öldüreceği tehdidinde bulundu. Kadirov; "Yemin ederim artık hiçbir af yok. Onları ve akrabalarını, ebeveynlerini nerede olursa olsun öldüreceğim. 3 metre aşağıya gömeceğim" dedi. [/FONT]
[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]Kadirov'un adamları direnişçilerin akrabalarını toplamaya başladılar. [/FONT]

[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]Caharkale'de 4 sivili olayla ilgileri olduğunu iddia ederek öldürdüler. [/FONT]

[FONT=Century Gothic, Trebuchet Ms, serif]Öldürülen 4 kişinin cesetlerini evlerinin önüne götürerek atan yönetime bağlı miitanlar, bu görüntüleri devlet televizyonundan yayınladı. [/FONT]

Press Medya