Normal
Düşünce noktası olarak;başlangıçta 3.a da belirtildiği gibi ahlâk-ı âliye temelinde üzerine hangi binalar kurulmuş diye düşündüm.Sonrasında b,c ve d kısımlarının nübüvvet risalet ve İslamiyet isimlerine karşı geldiği {ben ihtar edildi demeyeceğim } hakkında cikarim yaptım.Baktim aynen uyuyor.b şıkkında cin ve insanlara irşad vazifesini almıştır nübüvvete,c şıkkında bütün saadetlerin ve medeniyetlerin dusturlarini havi bir şeriata sahiptir risalete,d şıkkında tevhid dinini ilan ve ilam ediyor derken de İslamiyet'e işaret ediyor diye düşünmüştüm.
Düşünce noktası olarak;başlangıçta 3.a da belirtildiği gibi ahlâk-ı âliye temelinde üzerine hangi binalar kurulmuş diye düşündüm.
Sonrasında b,c ve d kısımlarının nübüvvet risalet ve İslamiyet isimlerine karşı geldiği {ben ihtar edildi demeyeceğim } hakkında cikarim yaptım.Baktim aynen uyuyor.
b şıkkında cin ve insanlara irşad vazifesini almıştır nübüvvete,
c şıkkında bütün saadetlerin ve medeniyetlerin dusturlarini havi bir şeriata sahiptir risalete,
d şıkkında tevhid dinini ilan ve ilam ediyor derken de İslamiyet'e işaret ediyor diye düşünmüştüm.