Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kaybettiğim Dostuma...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 162020" data-attributes="member: 7387"><p><strong><em><span style="color: darkslateblue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Soguk bir geceydi. Icimde garip bir sıkıntı vardi, yine o gece.</span></span></span></em></strong></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">Dört duvar arasinda kalmis, ve o duvarlarin üstüme üstüme gelmelerini engelleyememisdim.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: darkslateblue">Boguluyordum sanki…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Boguyordu beni bu oda, bu sessizlik, bu ıssız karanlik…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hepsi bogazıma yapısıverdiler sanki…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dayanamayıp disari attım kendimi…Nereye gittigimi bilmeden, yürüdüm…yürüdüm…yürüdüm…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Buz gibiydi hava. Ekim olmasına ragmen, son bahardan bir eser yoktu.</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bi süre sonra yoruldum, ve gölün kenarında bulunan, kayalıklara oturdum…</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bütün hayatımı gecirdim gözlerimin önünden…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Seni..Beni düsündüm..</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Seninle yasadiklarımizi..ve yasayamadiklarımizi düsündüm..</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hayallerimi.. Kırılan kalbimi.. Yalnızlıgımı..Herseyi düsündüm o bi kac saat icersinde..</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">„Yalnizlik benim kaderimmis“.. bunu tam olarak bugün anladım...</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">“Peki sebebi ne acaba?”</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">“Sucum ne?”</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Neleri yanlıs yapıyorum?”</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bunlarin cevabını bulamadim…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hayati anlamadigimi farkettim…</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Buz gibi rüzgar esiyodu Ama ben hic aldirmadan, saatlerce oturdum orda…</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gölün öbür tarafındaki yanan ışıklari seyrettim…bide Yildızlari…</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Birden bire, sıcacik bir el dokundu omuzuma…</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">„Canım, hadi kalk artık, üsüceksin burda!“</span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">deyiverdi, sesini uzun zamandir duymadigim en yakin DOSTUM...</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben acI bir gülümsemeyle :</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">„ BEN HEP üSüYORUM, dostum“</span></span></span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">deyip, </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">basımı önüme eydim.. </span></span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkslateblue"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">agladım…</span></span></span></strong></em></p><p></p><p><strong><em><span style="color: darkslateblue"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">......nerdesin bardak dostum.....</span></span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 162020, member: 7387"] [B][I][COLOR=darkslateblue][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Soguk bir geceydi. Icimde garip bir sıkıntı vardi, yine o gece.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/B] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]Dört duvar arasinda kalmis, ve o duvarlarin üstüme üstüme gelmelerini engelleyememisdim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkslateblue]Boguluyordum sanki…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Boguyordu beni bu oda, bu sessizlik, bu ıssız karanlik…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Hepsi bogazıma yapısıverdiler sanki…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Dayanamayıp disari attım kendimi…Nereye gittigimi bilmeden, yürüdüm…yürüdüm…yürüdüm…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Buz gibiydi hava. Ekim olmasına ragmen, son bahardan bir eser yoktu.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bi süre sonra yoruldum, ve gölün kenarında bulunan, kayalıklara oturdum…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bütün hayatımı gecirdim gözlerimin önünden…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Seni..Beni düsündüm..[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Seninle yasadiklarımizi..ve yasayamadiklarımizi düsündüm..[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Hayallerimi.. Kırılan kalbimi.. Yalnızlıgımı..Herseyi düsündüm o bi kac saat icersinde..[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]„Yalnizlik benim kaderimmis“.. bunu tam olarak bugün anladım...[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]“Peki sebebi ne acaba?”[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]“Sucum ne?”[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Neleri yanlıs yapıyorum?”[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bunlarin cevabını bulamadim…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Hayati anlamadigimi farkettim…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Buz gibi rüzgar esiyodu Ama ben hic aldirmadan, saatlerce oturdum orda…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Gölün öbür tarafındaki yanan ışıklari seyrettim…bide Yildızlari…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Birden bire, sıcacik bir el dokundu omuzuma…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]„Canım, hadi kalk artık, üsüceksin burda!“[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]deyiverdi, sesini uzun zamandir duymadigim en yakin DOSTUM...[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Ben acI bir gülümsemeyle :[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]„ BEN HEP üSüYORUM, dostum“[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]deyip, [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]basımı önüme eydim.. [/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkslateblue][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]agladım…[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I] [B][I][COLOR=darkslateblue][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]......nerdesin bardak dostum.....[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kaybettiğim Dostuma...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…