Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Kaza namazlarımızı bugünden sonra düzenli kılmaya ne dersiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Þefkat_" data-source="post: 222594" data-attributes="member: 1000731"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy"><strong>Selamun aleykum kardeşler.Namaz kazalarımı bayramdan sonra başlayacağımı söylemiştim.Şimdi Allah izin verirse yarın sabah namazından başlayarak 1 sene kaza namazlarımı kılacağım.Ben şafii mezhebindenim.Bize sünnetleri kılmadan kazalarımızı kılmak ruhsatı veriliyor fakat ben sünnetin sevabındanda mahrum kalmak istemiyorum.Bu yüzden hem sünnetleri kılıp hem arkasından nasipse kazalarımıda kılacağım.Diyeceksiniz madem şafii mezhebindensiniz neden daha önce kazalarınızı kılıp sünnete başlamadınız.Benim aslında fazla kazam yok arada sırada kılamadığım vakit namazların kazası var bunun da ne kadar olduğunu bilmiyorum.Arada sırada kazasını kılıyordum fakat içim rahat değil.En çok 1 sene kılarsam kazlarım biter inşaallah.Tabi doğrusunu Allah bilir.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Evet ben Kasım 22 tarihiyle başlayacağım</span></span>.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"><strong><span style="font-size: 15px">İsteyen benimle başlasın her gün 1 günlük kaza namazı kılsın.İster akşam hepsini beraber kılsın en güzeli her vaktin namazının arkasından kazasını kılsın. Buraya tarih atar başlarsak daha düzenli olarak kılarız.İnşaallah kazalarımızı kılıp borcumuzu ödeyelim.Kılmadığımız vakitlerin günahının bağışlanması için de tevbe edelim.</span>:030:</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Þefkat_, post: 222594, member: 1000731"] [SIZE=4][COLOR=navy][B]Selamun aleykum kardeşler.Namaz kazalarımı bayramdan sonra başlayacağımı söylemiştim.Şimdi Allah izin verirse yarın sabah namazından başlayarak 1 sene kaza namazlarımı kılacağım.Ben şafii mezhebindenim.Bize sünnetleri kılmadan kazalarımızı kılmak ruhsatı veriliyor fakat ben sünnetin sevabındanda mahrum kalmak istemiyorum.Bu yüzden hem sünnetleri kılıp hem arkasından nasipse kazalarımıda kılacağım.Diyeceksiniz madem şafii mezhebindensiniz neden daha önce kazalarınızı kılıp sünnete başlamadınız.Benim aslında fazla kazam yok arada sırada kılamadığım vakit namazların kazası var bunun da ne kadar olduğunu bilmiyorum.Arada sırada kazasını kılıyordum fakat içim rahat değil.En çok 1 sene kılarsam kazlarım biter inşaallah.Tabi doğrusunu Allah bilir.[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][B][SIZE=4][COLOR=red]Evet ben Kasım 22 tarihiyle başlayacağım[/COLOR][/SIZE].[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=navy][B][SIZE=4]İsteyen benimle başlasın her gün 1 günlük kaza namazı kılsın.İster akşam hepsini beraber kılsın en güzeli her vaktin namazının arkasından kazasını kılsın. Buraya tarih atar başlarsak daha düzenli olarak kılarız.İnşaallah kazalarımızı kılıp borcumuzu ödeyelim.Kılmadığımız vakitlerin günahının bağışlanması için de tevbe edelim.[/SIZE]:030:[/B][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Kaza namazlarımızı bugünden sonra düzenli kılmaya ne dersiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…