Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Keder Sana Yakışmıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yeltegiyan" data-source="post: 90090" data-attributes="member: 3"><p><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800000">Keder Sana Yakışmıyor</span></span></span></strong></p><p><span style="color: #800000">Ne kadar değişmişsin ben görmiyeli, </span></p><p><span style="color: #800000">Ellerin güzelliğini kaybetmiş nasırdan, </span></p><p><span style="color: #800000">Hüzün rengi almış saçlarının her teli </span></p><p><span style="color: #800000">Gözlerine gölgeler düşmüş kahırdan, </span></p><p><span style="color: #800000">Gözlerin ki, gördüğüm gözlerin en güzeli </span></p><p><span style="color: #800000">Ne kadar değişmişsin ben görmiyeli </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Böyle mahsun kederli değildin eskiden </span></p><p><span style="color: #800000">Fıkır fıkır gülerdi gözlerinin içi </span></p><p><span style="color: #800000">Dudakların nemliydi sevgiden, arzudan </span></p><p><span style="color: #800000">Yapraklarına çiğ düşmüş karanfiller gibi </span></p><p><span style="color: #800000">Baygın kokusuna anılarla beraber giden </span></p><p><span style="color: #800000">Böyle mahsun kederli değildin eskiden </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Sevdiklerin vefasız mıydı bu kadar </span></p><p><span style="color: #800000">Ağlamaktan mı karadı gözlerin </span></p><p><span style="color: #800000">Bir zamanlar göz yaşını sevmezdin </span></p><p><span style="color: #800000">Şimdi neden yaşardı gözlerin </span></p><p><span style="color: #800000">Hasta mısın, yorgun musun nen var </span></p><p><span style="color: #800000">Sevdiklerin vefasız mıydı bu kadar </span></p><p><span style="color: #800000"></span></p><p><span style="color: #800000">Arzular vardır bilirsin anlatılamaz </span></p><p><span style="color: #800000">Eskisi gibi kalsaydın ne olurdu </span></p><p><span style="color: #800000">Taptaze, ıpılık kar gibi beyaz </span></p><p><span style="color: #800000">Keder sana yakışmıyor gül biraz </span></p><p><span style="color: #800000">Arzular vardır bilirsin anlatılamaz.</span> <strong><p style="text-align: left"><span style="color: #800000">Victor Hugo</span></p><p></strong><p style="text-align: left"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yeltegiyan, post: 90090, member: 3"] [B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#800000]Keder Sana Yakışmıyor[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [COLOR=#800000]Ne kadar değişmişsin ben görmiyeli, Ellerin güzelliğini kaybetmiş nasırdan, Hüzün rengi almış saçlarının her teli Gözlerine gölgeler düşmüş kahırdan, Gözlerin ki, gördüğüm gözlerin en güzeli Ne kadar değişmişsin ben görmiyeli Böyle mahsun kederli değildin eskiden Fıkır fıkır gülerdi gözlerinin içi Dudakların nemliydi sevgiden, arzudan Yapraklarına çiğ düşmüş karanfiller gibi Baygın kokusuna anılarla beraber giden Böyle mahsun kederli değildin eskiden Sevdiklerin vefasız mıydı bu kadar Ağlamaktan mı karadı gözlerin Bir zamanlar göz yaşını sevmezdin Şimdi neden yaşardı gözlerin Hasta mısın, yorgun musun nen var Sevdiklerin vefasız mıydı bu kadar Arzular vardır bilirsin anlatılamaz Eskisi gibi kalsaydın ne olurdu Taptaze, ıpılık kar gibi beyaz Keder sana yakışmıyor gül biraz Arzular vardır bilirsin anlatılamaz.[/COLOR] [B][LEFT][COLOR=#800000]Victor Hugo[/COLOR][/LEFT][/B][LEFT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Keder Sana Yakışmıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…