Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kendi çekimimizden resimler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kýrýmlý" data-source="post: 155474" data-attributes="member: 9664"><p><strong>Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....</strong></p><p></p><p></p><p> </p><p> </p><p>Rica ederim.Yorumuma değer verdiğiniz için bende size teşekkür ederim.Bu sebepledir ki biraz daha açıklama yapmak istedim affınıza sığınarak.</p><p> </p><p>Fotograf çekerken en önemli şey kompozisyondur.Yakaladığınız görünütüyü en çarpıcı şekilde sergilemek iyi bir kompozisyonla mümkün olur.</p><p> </p><p>Her fotografın vurguladığı bir ana tema vardır.Sizin fotografınızda ana tema vapur ve iskele olmuş.Oysaki vapur ve iskele esas ana temanızı destekleyecek yan unsurlar olmalıydı.Tabiat temaları fotografın manasını arttıran unsurlardır.Burada vurgu gökyüzü olsaydı fotografınızın manası çok daha yüksek olurdu.Çünkü bulutların arasından çıkan ışık hüzmesini aslında çok güzel yakalamışsınız.Bulutların rengi ve kasvetide o an çok güzel görünüyor.</p><p> </p><p>Bir de iskelenin boş olduğu zaman çekseydiniz yani insanlar olmasaydı iskelede anlatım daha da kuvvetli olurdu.Benim eklediğim fotografta ki hatam da odur.Yukarıdaki iki kişi ne kadar beklediysemde gitmediler.Mecburen bu şekilde çektim.</p><p> </p><p>İnşallah daha fazla fotgraflarnızı bu sayfada görebilirim.Fotograflarınızda başarılar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kýrýmlý, post: 155474, member: 9664"] [b]Cevap: Kendi çekimimizden resimler.....[/b] Rica ederim.Yorumuma değer verdiğiniz için bende size teşekkür ederim.Bu sebepledir ki biraz daha açıklama yapmak istedim affınıza sığınarak. Fotograf çekerken en önemli şey kompozisyondur.Yakaladığınız görünütüyü en çarpıcı şekilde sergilemek iyi bir kompozisyonla mümkün olur. Her fotografın vurguladığı bir ana tema vardır.Sizin fotografınızda ana tema vapur ve iskele olmuş.Oysaki vapur ve iskele esas ana temanızı destekleyecek yan unsurlar olmalıydı.Tabiat temaları fotografın manasını arttıran unsurlardır.Burada vurgu gökyüzü olsaydı fotografınızın manası çok daha yüksek olurdu.Çünkü bulutların arasından çıkan ışık hüzmesini aslında çok güzel yakalamışsınız.Bulutların rengi ve kasvetide o an çok güzel görünüyor. Bir de iskelenin boş olduğu zaman çekseydiniz yani insanlar olmasaydı iskelede anlatım daha da kuvvetli olurdu.Benim eklediğim fotografta ki hatam da odur.Yukarıdaki iki kişi ne kadar beklediysemde gitmediler.Mecburen bu şekilde çektim. İnşallah daha fazla fotgraflarnızı bu sayfada görebilirim.Fotograflarınızda başarılar dilerim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kendi çekimimizden resimler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…