Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kendi çekimimizden resimler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 28222" data-attributes="member: 8"><p><strong>Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....</strong></p><p></p><p></p><p> </p><p> </p><p>Allah yolunda harcadığımız dünya mallarına sevap yazılıyorsa, Allah için harcadığımız para miktarınca sevap kazanıyorsak, camiye gidiş için harcadığımız para da hanemize sevap yazdırır.. </p><p> </p><p> Allah o kadar Rahmet sahibiki Kendisi için camiye giden kulunun adımlarına sevap veriyor.. Burda bacaklarımız yoruldu diye de sevap yazılıyor evet ama asıl sebeb bu değil.. Bizim camiye yani ehli islamın toplanıp bir araya geldiği yere gitmiş olmamız, birlik olmamız islam cemaatinin tevhidini sağlıyor olmamız meselesi.. asıl mesele.. kimse camiye gitmezse müslümanlar arasında birlikten ve bunun doğuracağı güçten söz edilemez. Bu da gayri müslimler karşısında ehli islamı zayıf düşürür.. bu nedenle camiye gitmek teşvik edilmiştir ve camilerde toplanmak ehli islamın faydasınadır Rabbimiz de bundan istifade edelim diye camiye gitmemizi teşvik etmiştir. ve bu nedenle her adıma sevap vereceğini bildirmiştir. </p><p> </p><p>Hedef camiye gidip müslümanların birliğini yani tevhidi sağlamaksa camiye nasıl gittiğimiz birinci dereceden önemli değildir. camiye gitmiş olmamız daha önemlidir. Bu durumda yürüyenin adımına, bisikletle gidenin pedalına, arabayla gidenin hem bedenen hem mülken sarfiyatına sevap vardır.. </p><p> </p><p>Allah buyur muyormu, Ben kulumun zannı üzereyim.. Kulum bana nasıl gelirse ona öyle muamele ederim... Ben Rabbimi bu kadar Rahman bu kadar Rahim biliyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 28222, member: 8"] [b]Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....[/b] Allah yolunda harcadığımız dünya mallarına sevap yazılıyorsa, Allah için harcadığımız para miktarınca sevap kazanıyorsak, camiye gidiş için harcadığımız para da hanemize sevap yazdırır.. Allah o kadar Rahmet sahibiki Kendisi için camiye giden kulunun adımlarına sevap veriyor.. Burda bacaklarımız yoruldu diye de sevap yazılıyor evet ama asıl sebeb bu değil.. Bizim camiye yani ehli islamın toplanıp bir araya geldiği yere gitmiş olmamız, birlik olmamız islam cemaatinin tevhidini sağlıyor olmamız meselesi.. asıl mesele.. kimse camiye gitmezse müslümanlar arasında birlikten ve bunun doğuracağı güçten söz edilemez. Bu da gayri müslimler karşısında ehli islamı zayıf düşürür.. bu nedenle camiye gitmek teşvik edilmiştir ve camilerde toplanmak ehli islamın faydasınadır Rabbimiz de bundan istifade edelim diye camiye gitmemizi teşvik etmiştir. ve bu nedenle her adıma sevap vereceğini bildirmiştir. Hedef camiye gidip müslümanların birliğini yani tevhidi sağlamaksa camiye nasıl gittiğimiz birinci dereceden önemli değildir. camiye gitmiş olmamız daha önemlidir. Bu durumda yürüyenin adımına, bisikletle gidenin pedalına, arabayla gidenin hem bedenen hem mülken sarfiyatına sevap vardır.. Allah buyur muyormu, Ben kulumun zannı üzereyim.. Kulum bana nasıl gelirse ona öyle muamele ederim... Ben Rabbimi bu kadar Rahman bu kadar Rahim biliyorum... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kendi çekimimizden resimler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…