teblið
Vefasýz
selamun aleykum muhterem müslümanlar;
İki yıl önce hacc farizamızı nasip eyledi Rahman..Geçen yılda umre yapmak nasip oldu elh;
Ve kutsal topraklarda çektiğim resimleri mi sizlerlede paylaşmak istedim müsadeniz olursa;
Çok profesyonel olmasada oraların nurunu ve güzelliğini sizlerede aktarmak istedim nacizane;
Baktıkça özlem gidermekteyim şu sıralar ;Cenabı Hakk her kardeşime en kısa zamanda gitmeyi nasip eylesin;
buyrun efendim kısa bir yolculuk yapalım sizlerle inşl..;
mescid_i Nebevinin dışardan görünümü;kubbetu_l Hadra
Okçular Tepesi;
Hz Hamzanın şehid edildiği yer ve surla çevrili yer uhud şehidlerinin mubarek kabirleri;
uhud dağı;
kıblemi,zin yönünün kabe döndürldüğü mescid(mescid_i Kıbleteyn)
Efendimiz(sav) bu mescidde namaz kılınca gelen vahiyle yönünü kabeye döndüler..mescidi kıbleteynin içi ;
cebeli Nur (hira mağarasının olduğu dağ)
mescidi nebevinin erkekler kapısı ;
alttaki resim mescidi cumanın yeridir..Efendimiz hicrette bu tepede 15 gün hz ebubekrle kalmışrtır..ve ilk cuma namazını burada kılmıştır..
Ravzaı mutaharranın iç bölümü;
VE BEYTULLAH (KABE)
Efendimiz'in (sav) evleri;
sefa tepeleri ;
sefa merve ;
mekkeden genel bir görüntü;
hiraya çıkarken;
hira mağarası ;
hira mağarasının içi;
İki yıl önce hacc farizamızı nasip eyledi Rahman..Geçen yılda umre yapmak nasip oldu elh;
Ve kutsal topraklarda çektiğim resimleri mi sizlerlede paylaşmak istedim müsadeniz olursa;
Çok profesyonel olmasada oraların nurunu ve güzelliğini sizlerede aktarmak istedim nacizane;
Baktıkça özlem gidermekteyim şu sıralar ;Cenabı Hakk her kardeşime en kısa zamanda gitmeyi nasip eylesin;
buyrun efendim kısa bir yolculuk yapalım sizlerle inşl..;
mescid_i Nebevinin dışardan görünümü;kubbetu_l Hadra
Okçular Tepesi;
Hz Hamzanın şehid edildiği yer ve surla çevrili yer uhud şehidlerinin mubarek kabirleri;
uhud dağı;
kıblemi,zin yönünün kabe döndürldüğü mescid(mescid_i Kıbleteyn)
Efendimiz(sav) bu mescidde namaz kılınca gelen vahiyle yönünü kabeye döndüler..mescidi kıbleteynin içi ;
cebeli Nur (hira mağarasının olduğu dağ)
mescidi nebevinin erkekler kapısı ;
alttaki resim mescidi cumanın yeridir..Efendimiz hicrette bu tepede 15 gün hz ebubekrle kalmışrtır..ve ilk cuma namazını burada kılmıştır..
Ravzaı mutaharranın iç bölümü;
VE BEYTULLAH (KABE)
Efendimiz'in (sav) evleri;
sefa tepeleri ;
sefa merve ;
mekkeden genel bir görüntü;
hiraya çıkarken;
hira mağarası ;
hira mağarasının içi;