Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
kendi küçük ama dersi büyük bir yazı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 21820" data-attributes="member: 3579"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">Bir gün bir at, bir tavşan,bir geyik,bir eşek ve bir kaplumbağa </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">bir ırmağın kenarına gelirler... </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">Tavşan bir yanındaki hayvanlara bir de kaplumbağaya bakar ve </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">kaplumbağaya dönerek, </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">- 'Kaplumbağa kardeş biliyorsun avcılar hepimizin peşinde,eğer </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">bize yetişirlerse hepimizi silahları ile vuracaklar.Fakat benim bir şey </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">dikkatimi çekti, avcılar bize ulaştığında... at kuvvetli bacakları ile </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">hızla kaçararak kurtulabilir, eşek kuvvetli bacakları ile tekme atarak </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">kurtulabilir,geyik çok çevik bir hayvandır hızla kaçar kurtulur,beni biliyorsun hızlı koşarak kaçabilirim,fakat sen sırtındaki ağır,sert kabuğun ve kısa bacakların ile kaçamassın,NEYİNE VEYA KİME GÜVENDİNDE BİZİM İLE BİRLİKTE BURAYA KADAR GELDİN' der, </span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Albertus Medium'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">Kaplumbağa başını zorlukla çıkararak bir tavşana birde etrafındaki diğer hayvanlara bakar; </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Albertus Medium'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff4070">-'DOSTLARIMA GÜVENDİĞİM İÇİN SİZİNLE BURAYA KADAR GELDİM' </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 21820, member: 3579"] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]Bir gün bir at, bir tavşan,bir geyik,bir eşek ve bir kaplumbağa [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]bir ırmağın kenarına gelirler... [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]Tavşan bir yanındaki hayvanlara bir de kaplumbağaya bakar ve [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]kaplumbağaya dönerek, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]- 'Kaplumbağa kardeş biliyorsun avcılar hepimizin peşinde,eğer [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]bize yetişirlerse hepimizi silahları ile vuracaklar.Fakat benim bir şey [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]dikkatimi çekti, avcılar bize ulaştığında... at kuvvetli bacakları ile [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]hızla kaçararak kurtulabilir, eşek kuvvetli bacakları ile tekme atarak [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff4070]kurtulabilir,geyik çok çevik bir hayvandır hızla kaçar kurtulur,beni biliyorsun hızlı koşarak kaçabilirim,fakat sen sırtındaki ağır,sert kabuğun ve kısa bacakların ile kaçamassın,NEYİNE VEYA KİME GÜVENDİNDE BİZİM İLE BİRLİKTE BURAYA KADAR GELDİN' der, [/COLOR][/SIZE] [FONT=Albertus Medium][SIZE=4][COLOR=#ff4070]Kaplumbağa başını zorlukla çıkararak bir tavşana birde etrafındaki diğer hayvanlara bakar; [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Albertus Medium][SIZE=4][COLOR=#ff4070]-'DOSTLARIMA GÜVENDİĞİM İÇİN SİZİNLE BURAYA KADAR GELDİM' [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
kendi küçük ama dersi büyük bir yazı...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…