Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kendimden Yoruldum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nimet06" data-source="post: 146753" data-attributes="member: 4950"><p><span style="color: blue"><em><strong>benim duygularıma tercüman olmuşsun can.</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>ömrünün yarısını çalışarak geçiren birisine...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>çocuk yaşta hayatı tüm gerçekliğiyle yaşamış...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>insanların en çirkin en kötü en çıkarcılarıyla birebir yaşamış...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>en nankör en iyilik bilmez ki ailesi buna dahil...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>bütün gençliğini en güzel yıllarını üniversite hayallerini ...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>ekmek kavgasında hayatın akışında yitirmiş....</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>herkesin ne kadar güçlü olduğunu sorumluluk sahibi olduğunu ...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>söylemelerinden bunalmış...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>hayır benimde zayıf yerlerim var</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>ben de bağıra bağıra ağlamak istiyorum demek isteyen</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>ama hep içine atan...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>içine atmaktan en sonunda sağlığından da olan....</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>fakat bir gün en umutsuz anında uçurumun kenarındayken....</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>ALLAH(c.c.)tan başka sığınacak kapısı yokken...</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>en sonunda yüce yaratıcı ALLAH(C.C.) dualarını kabul edip</strong></em></span></p><p><span style="color: blue"><em><strong>yepyeni bir hayata başlayan ben....</strong></em></span></p><p> </p><p><em><strong>unutma ALLAH(c.c) herzaman mazlumun yanındadır...</strong></em></p><p> </p><p><strong>BİR DOST.....</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nimet06, post: 146753, member: 4950"] [COLOR=blue][I][B]benim duygularıma tercüman olmuşsun can.[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]ömrünün yarısını çalışarak geçiren birisine...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]çocuk yaşta hayatı tüm gerçekliğiyle yaşamış...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]insanların en çirkin en kötü en çıkarcılarıyla birebir yaşamış...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]en nankör en iyilik bilmez ki ailesi buna dahil...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]bütün gençliğini en güzel yıllarını üniversite hayallerini ...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]ekmek kavgasında hayatın akışında yitirmiş....[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]herkesin ne kadar güçlü olduğunu sorumluluk sahibi olduğunu ...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]söylemelerinden bunalmış...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]hayır benimde zayıf yerlerim var[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]ben de bağıra bağıra ağlamak istiyorum demek isteyen[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]ama hep içine atan...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]içine atmaktan en sonunda sağlığından da olan....[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]fakat bir gün en umutsuz anında uçurumun kenarındayken....[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]ALLAH(c.c.)tan başka sığınacak kapısı yokken...[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]en sonunda yüce yaratıcı ALLAH(C.C.) dualarını kabul edip[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]yepyeni bir hayata başlayan ben....[/B][/I][/COLOR] [I][B]unutma ALLAH(c.c) herzaman mazlumun yanındadır...[/B][/I] [B]BİR DOST.....[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kendimden Yoruldum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…