Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
KENDiME AĞIRIM BUGÜN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 95286" data-attributes="member: 5"><p><span style="color: #000080"><strong>kendime agırım bugün...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>toprak misali..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>taş timsali...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>içimde olan deryaları akıtmaya ahtım var bugün..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>yaşanmişlıkları bir kenara bırakmaya...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>haykırırca içimde aglamaya..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>kapına geldim ya rab....</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>caresizlerin caresi sensin...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>tek careme geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>bilirim ki boş cevirmezsin..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>affet beni ALLAHım..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>affına lütfüna layık olamazsam da beni bagışla..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>sessizce oturup kendimi dinlemek isityorum bugün..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>hayatı tartmaya geldim bugün..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>duygularım duygusuz kaldı...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>günahlarım...ahhh günahlarım...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>sizleri geride bırakmaya geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>kendime agırım bugün...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>bir gece vakti...denize karşı oturmuş anlamımı bulmaya geldim..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>bilemem ki affedermisin...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>bilemem ki beni kapına istermisin...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>seni dinlemeye geldim ya rab...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>affına sıgınıp tövbe etmeye geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>actım ellerimi sana bıkmadan usanmadan utana sıkıla tövbe etmeye geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>kimsesizim sensiz...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>sessizim sensiz..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>anlamsızım sensiz...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>hayat sende </strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>umut sende</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>gercek aşk sendeymiş</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>bunu bulmaya geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>yüzüm kızara kızara...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>elim titreye titreye..</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>kapına geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>affet beni ALLAHım affet affını lütfet...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>kendime sözüm var bugün..hataları tüm kalp kırgınlıklarını tüm kızıgınlıkları geride bırakmaya...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>sadece ALLAH ı anmaya sadece onu anlatmaya geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>aciz yüregim attıgı sürece gözümden yaş döküldügü sürece </strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>anlamımı ALLAHımı yaşamaya geldim...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>kendime agırım bugün...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>utançlarımla hatalrımla haksızlıklarımla günahlarımla</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong>kendime agırım bugün...</strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #000080"><strong></strong></span><span style="color: darkslategray"><strong>bazı yürek carpıntısı..</strong></span></p><p><span style="color: darkslategray"><strong>bazı beyaz sayfaya dökülen kalp agrısı...</strong></span></p><p><span style="color: darkslategray"><strong>yüregimden yüreklere..</strong></span></p><p><span style="color: darkslategray"><strong>>AYLİN<</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 95286, member: 5"] [COLOR=#000080][B]kendime agırım bugün... toprak misali.. taş timsali... içimde olan deryaları akıtmaya ahtım var bugün.. yaşanmişlıkları bir kenara bırakmaya... haykırırca içimde aglamaya.. kapına geldim ya rab.... caresizlerin caresi sensin... tek careme geldim... bilirim ki boş cevirmezsin.. affet beni ALLAHım.. affına lütfüna layık olamazsam da beni bagışla.. sessizce oturup kendimi dinlemek isityorum bugün.. hayatı tartmaya geldim bugün.. duygularım duygusuz kaldı... günahlarım...ahhh günahlarım... sizleri geride bırakmaya geldim... kendime agırım bugün... bir gece vakti...denize karşı oturmuş anlamımı bulmaya geldim.. bilemem ki affedermisin... bilemem ki beni kapına istermisin... seni dinlemeye geldim ya rab... affına sıgınıp tövbe etmeye geldim... actım ellerimi sana bıkmadan usanmadan utana sıkıla tövbe etmeye geldim... kimsesizim sensiz... sessizim sensiz.. anlamsızım sensiz... hayat sende umut sende gercek aşk sendeymiş bunu bulmaya geldim... yüzüm kızara kızara... elim titreye titreye.. kapına geldim... affet beni ALLAHım affet affını lütfet... kendime sözüm var bugün..hataları tüm kalp kırgınlıklarını tüm kızıgınlıkları geride bırakmaya... sadece ALLAH ı anmaya sadece onu anlatmaya geldim... aciz yüregim attıgı sürece gözümden yaş döküldügü sürece anlamımı ALLAHımı yaşamaya geldim... kendime agırım bugün... utançlarımla hatalrımla haksızlıklarımla günahlarımla kendime agırım bugün... [/B][/COLOR][COLOR=darkslategray][B]bazı yürek carpıntısı.. bazı beyaz sayfaya dökülen kalp agrısı... yüregimden yüreklere.. >AYLİN<[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
KENDiME AĞIRIM BUGÜN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…