Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kendime Gelişim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 124321" data-attributes="member: 8422"><p>[FONT=book antiqua,palatino]<span style="font-size: 15px">Nihayet dün</span></p><p><span style="font-size: 15px">Kuşluk vakti</span></p><p><span style="font-size: 15px">Kendime geldim.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Özlemiş çok</span></p><p><span style="font-size: 15px">Nasıl da sevindi.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Önce şaşırdı </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kesmiş umudunu kendince</span></p><p><span style="font-size: 15px">Ne yapsın</span></p><p><span style="font-size: 15px">Bana dair izleri</span></p><p><span style="font-size: 15px">Uzun zaman göremeyince</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Buyur etti beni</span></p><p><span style="font-size: 15px">Biraz tedirgin</span></p><p><span style="font-size: 15px">Biraz muzip</span></p><p><span style="font-size: 15px">Döneceğimi biliyormuşçasına</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Durmadan sonra</span></p><p><span style="font-size: 15px">An bile yorulmadan</span></p><p><span style="font-size: 15px">Anlattı</span></p><p><span style="font-size: 15px">Ne varsa</span></p><p><span style="font-size: 15px">Beni ben yapan</span></p><p><span style="font-size: 15px">Uyanıyordum artık</span></p><p><span style="font-size: 15px">İçinde kaybolduğum</span></p><p><span style="font-size: 15px">Derin uykudan</span></p><p><span style="font-size: 15px">Son bir yıl </span></p><p><span style="font-size: 15px">Kabustu yaşanan.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">İkimiz de </span></p><p><span style="font-size: 15px">Pişman ama </span></p><p><span style="font-size: 15px">Umutluyduk</span></p><p><span style="font-size: 15px">Bir güzel yıkandık</span></p><p><span style="font-size: 15px">Gözyaşlarımla.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Bırakmayacaktı beni</span></p><p><span style="font-size: 15px">Söz verdi bana</span></p><p><span style="font-size: 15px">Kaybetmeyecektim kendimi</span></p><p><span style="font-size: 15px">Bir daha asla!</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Talha Bora ÖGE</span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 124321, member: 8422"] [FONT=book antiqua,palatino][SIZE=4]Nihayet dün Kuşluk vakti Kendime geldim. Özlemiş çok Nasıl da sevindi. Önce şaşırdı Kesmiş umudunu kendince Ne yapsın Bana dair izleri Uzun zaman göremeyince Buyur etti beni Biraz tedirgin Biraz muzip Döneceğimi biliyormuşçasına Durmadan sonra An bile yorulmadan Anlattı Ne varsa Beni ben yapan Uyanıyordum artık İçinde kaybolduğum Derin uykudan Son bir yıl Kabustu yaşanan. İkimiz de Pişman ama Umutluyduk Bir güzel yıkandık Gözyaşlarımla. Bırakmayacaktı beni Söz verdi bana Kaybetmeyecektim kendimi Bir daha asla! Talha Bora ÖGE[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kendime Gelişim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…