Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Kerbela mı tahrik mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ilimehli" data-source="post: 174484" data-attributes="member: 1001050"><p><span style="font-family: 'Fixedsys'"><span style="color: royalblue">Oncelikle boyle guzel ve gundeme uygun bir konuyu bizlerle paylastiginiz icin size tesekkur ediyorum.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Fixedsys'"><span style="color: royalblue">Maalesef ve maalesef sia olan insanlarimiz kerbela faciasini milli bir kin haline getirmisler,onlarin gozunde ehlisunnet dinsiz imansiz hukmundedir,bu benim verdigim bir karar degil,bizzat cevremdeki sialarin goruslerini sizlere aktariyorum,ki sia,kendi arasinda 72 firkaya ayrilan bir mezheptir.Elbetteki hepsi ayni fikirde degillerdir.Mutlaka iclerinde islamiyeti hakkiyla yasamaya calisan salih insanlarda vardir,ki bunlarlada elhamdulillah tanistim,tanidim,sevdim.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Fixedsys'"><span style="color: royalblue">Ama buyuk bir kitleleri maalesef ve maalesef fazlasiyla kin guduyorlar islam alemine...ve anlamadiklari bir sey var...maneviyattan uzak biz insanlar gecmisin hesabini birbirimeden alamayiz,veremeyizde.Biz,maksadimiz ne ise onun icin yasamaliyiz,hakkiyla kulluk etmeye gayret gostermeliyiz.Hakkin rahmetine nail olabilme cabasinda olmaliyiz.Hakki arayip onu bulmaya,nefsimiz ile savasip yenmeye calismaliyiz...Kalplerimizi zikir ile,fikir ile,ihlas ile nurlandirma cabasinida olmaliyiz,mumin kardesimize kin tutarak yasantimiza devam etmemeliyiz,bu bizim amacimiz olmamali!!!....</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Fixedsys'"><span style="color: royalblue">Kanayan yarama deginidiniz,Hak Teala iki cihanda sizleri aziz eylesin kardesim...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Fixedsys'"><span style="color: royalblue">Sevgi ve Dua ile...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilimehli, post: 174484, member: 1001050"] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue]Oncelikle boyle guzel ve gundeme uygun bir konuyu bizlerle paylastiginiz icin size tesekkur ediyorum.[/COLOR][/FONT] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue]Maalesef ve maalesef sia olan insanlarimiz kerbela faciasini milli bir kin haline getirmisler,onlarin gozunde ehlisunnet dinsiz imansiz hukmundedir,bu benim verdigim bir karar degil,bizzat cevremdeki sialarin goruslerini sizlere aktariyorum,ki sia,kendi arasinda 72 firkaya ayrilan bir mezheptir.Elbetteki hepsi ayni fikirde degillerdir.Mutlaka iclerinde islamiyeti hakkiyla yasamaya calisan salih insanlarda vardir,ki bunlarlada elhamdulillah tanistim,tanidim,sevdim.[/COLOR][/FONT] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue]Ama buyuk bir kitleleri maalesef ve maalesef fazlasiyla kin guduyorlar islam alemine...ve anlamadiklari bir sey var...maneviyattan uzak biz insanlar gecmisin hesabini birbirimeden alamayiz,veremeyizde.Biz,maksadimiz ne ise onun icin yasamaliyiz,hakkiyla kulluk etmeye gayret gostermeliyiz.Hakkin rahmetine nail olabilme cabasinda olmaliyiz.Hakki arayip onu bulmaya,nefsimiz ile savasip yenmeye calismaliyiz...Kalplerimizi zikir ile,fikir ile,ihlas ile nurlandirma cabasinida olmaliyiz,mumin kardesimize kin tutarak yasantimiza devam etmemeliyiz,bu bizim amacimiz olmamali!!!....[/COLOR][/FONT] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue][/COLOR][/FONT] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue]Kanayan yarama deginidiniz,Hak Teala iki cihanda sizleri aziz eylesin kardesim...[/COLOR][/FONT] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue][/COLOR][/FONT] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue]Sevgi ve Dua ile...[/COLOR][/FONT] [FONT=Fixedsys][COLOR=royalblue][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Kerbela mı tahrik mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…