Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
KeŞKe...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 141999" data-attributes="member: 1298"><p style="text-align: center"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">KEŞKE -</span></span></em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Keşke eskimiş bir gazete sayfası olsaydım.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Silinmeye yüz tutmuş yazılarımla avunsaydım.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Sonra küçük bir çocuk bulsaydı beni kıvrılıp yattığım bir köşede,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Minicik ellerine zor bela sığdırabildiği demirden bir makasla ;</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Yüreğimden başlasaydı doğramaya en muzip gülüşüyle.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Ve bir ip bağlayıp her iki koluma,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Uçurtma yapıp uçursaydı beni göklere.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Keşke dalından yeni düşmüş bir elma olsaydım,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Basma etekli yüzü kırışmış,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">İhtiyar,köylü bir ninenin nasırlı avuçlarına uzansaydım.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Sonra tozumu toprağımı bedenimden arındıran bir çeşme altında yıkanıp,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">ALLAH kaçtır sorusuna ;</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Biiiiiir diye haykıran torunlarından birine hediye olup dişlerinde parçalansaydım</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Ey Mermaheti okyanusların ötesinde benim güzel Rabbim !</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Oysa sen hiç bir karşılık gözetmeksizin beni İNSAN diye yarattın.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Kaçamamki kaderimden ve bürünenmemki başka cisimlere</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Ama bunca günahla nasıl İNSAN'lığımla iftihar ederim,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Ne yüzle çıkıp karşına Ya Rabbi bir elma kadar olamadım derim.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Ey Elmaya beş dakika bana yetmiş yıl ömür biçen Güzel ALLAH'ım !</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Utanıyorum şu nankör ruhumdan,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Utanıyorum günahlarımdan,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Utanıyorum İNSAN'lığımdan.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Lakin ;</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">Okyanuslar kadar büyük merhametinden başka hiç bir tesellim yok biliyorum.</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">O yüceler yücesi Kudretinle sendende,</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">İNSAN'lığımı yerle bir eden Elmadan da özür diliyorum..</span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #800080">(alıntı)</span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 141999, member: 1298"] [CENTER][B][I][SIZE=3][COLOR=#800080]KEŞKE -[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Keşke eskimiş bir gazete sayfası olsaydım.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Silinmeye yüz tutmuş yazılarımla avunsaydım.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Sonra küçük bir çocuk bulsaydı beni kıvrılıp yattığım bir köşede,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Minicik ellerine zor bela sığdırabildiği demirden bir makasla ;[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Yüreğimden başlasaydı doğramaya en muzip gülüşüyle.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Ve bir ip bağlayıp her iki koluma,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Uçurtma yapıp uçursaydı beni göklere.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Keşke dalından yeni düşmüş bir elma olsaydım,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Basma etekli yüzü kırışmış,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]İhtiyar,köylü bir ninenin nasırlı avuçlarına uzansaydım.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Sonra tozumu toprağımı bedenimden arındıran bir çeşme altında yıkanıp,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]ALLAH kaçtır sorusuna ;[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Biiiiiir diye haykıran torunlarından birine hediye olup dişlerinde parçalansaydım[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Ey Mermaheti okyanusların ötesinde benim güzel Rabbim ![/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Oysa sen hiç bir karşılık gözetmeksizin beni İNSAN diye yarattın.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Kaçamamki kaderimden ve bürünenmemki başka cisimlere[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Ama bunca günahla nasıl İNSAN'lığımla iftihar ederim,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Ne yüzle çıkıp karşına Ya Rabbi bir elma kadar olamadım derim.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Ey Elmaya beş dakika bana yetmiş yıl ömür biçen Güzel ALLAH'ım ![/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Utanıyorum şu nankör ruhumdan,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Utanıyorum günahlarımdan,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Utanıyorum İNSAN'lığımdan.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Lakin ;[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]Okyanuslar kadar büyük merhametinden başka hiç bir tesellim yok biliyorum.[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]O yüceler yücesi Kudretinle sendende,[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080]İNSAN'lığımı yerle bir eden Elmadan da özür diliyorum..[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3][COLOR=#800080](alıntı)[/COLOR][/SIZE][/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
KeŞKe...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…