Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ki Güller Kurumus Kapinda.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GuL-i YaReN" data-source="post: 151887" data-attributes="member: 8333"><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><p style="text-align: center">Ki Güller Kurumuş Kapında</p><p></span></span></strong></p><p></p><p><strong><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">ki güller kurumuş kapında </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">bülbül küsmüş artık ötmüyormuş dalında </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">karar verdim artık ağlamayacağım geceleri </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">kuytu sokkaklarda kilitli kapıların ardında </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">gözyaşlarımı ödünç verdim </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">verdim gitti bulutlara </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">tam gece yarısı sen uyuduğunda </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">gizlice yağacaklar kuruyan umutlarına </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">güller açacak kapında şaşıracaksın </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">dalında bülbül bulacaksın </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">gözlerin dolacak birkaçdamla </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">belkide ağlayacaksın hıçkırıklarla </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">bensiz yaşayamayacağını anladığında kahrolacaksın </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">gözünden damlayan yaşlarla yanacaksın </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">ağlamayacağım artık geceleri senin için </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">gözyaşlarımı ödünç verdim bulutlara </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">bahçendeki gülleri sulasın diye </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">ağlamayacağım artık geceleri </span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">bulutlar benim yerime ağlasın kapında diye</span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p></strong></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p></strong><strong><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green">Hamit Yalçın</span></span></p><p></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GuL-i YaReN, post: 151887, member: 8333"] [B][SIZE="4"][COLOR="Green"][CENTER]Ki Güller Kurumuş Kapında[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B] [B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Navy"]ki güller kurumuş kapında bülbül küsmüş artık ötmüyormuş dalında karar verdim artık ağlamayacağım geceleri kuytu sokkaklarda kilitli kapıların ardında gözyaşlarımı ödünç verdim verdim gitti bulutlara tam gece yarısı sen uyuduğunda gizlice yağacaklar kuruyan umutlarına güller açacak kapında şaşıracaksın dalında bülbül bulacaksın gözlerin dolacak birkaçdamla belkide ağlayacaksın hıçkırıklarla bensiz yaşayamayacağını anladığında kahrolacaksın gözünden damlayan yaşlarla yanacaksın ağlamayacağım artık geceleri senin için gözyaşlarımı ödünç verdim bulutlara bahçendeki gülleri sulasın diye ağlamayacağım artık geceleri bulutlar benim yerime ağlasın kapında diye [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B] [B][CENTER][SIZE="4"][COLOR="Green"]Hamit Yalçın[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ki Güller Kurumus Kapinda.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…