Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Kıldığımız namaz papağan namazı haberiniz olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Yorgun" data-source="post: 256035" data-attributes="member: 1014333"><p>Rabbim sizlerden razı olsun.</p><p></p><p>Muhterem değerli büyüklerim,hocalarım ve kardeşlerim ,çoğunuz benim ilmim bakımından zayıf oldumu biliyorsunuz. Sorunlarımıda biliyorsunuz.</p><p></p><p>Rabbime şükürler olsun geçte olsa başladım ve beş vakit namazımı eda ediyorum, Ama benim en büyük sorunum sıkıntılarım yüzünden vesvesesiz namaz kılamamam çok zorlanıyorum namaza başlamadan Rabbime yalvarıyorum. Nefsimden ve şeytan sana sığınıyorum, Diye genede zorlanıyorum.</p><p></p><p>Daha bir çok süre ezberlemem lazım onuda yapamıyorum, sorunlarım yüzünden normalde benim evden çıkışımı verdiler cuma günü yalvar yakar bir kaç gün müsade aldım. Almanya gibi gurbette gitmediğim kimse kalmadı kimse yardımcı dahi olmuyor, Yani ne kalacak yerim var neden gidecek kimsem nede maddi durumum. </p><p></p><p>Değerli hocalarım şimdi benim kıldığım namaz kabul olmuyor mu ? Sıkıntıları kafamdan atamadığım için zorlanıyorum. Vesvese ile ilgili okumadığım yazı kalmadı nerdeyse dualarınıda ediyorum. </p><p></p><p>Abdullah abimizin dediği gibi binlerce tesbihat okuyorum hemen hemen hergün yolda yürürken bile salavat getirerek yürüyorum. Korku alıyor hep içimi Rabbim dualarımı kabul etmiyormu ? diye</p><p></p><p>Peki ben vessesiz namazımı nasıl eda edebilirim ?</p><p></p><p>Bende namazımda lezzet almak istiyorum ama yapamıyorum.</p><p></p><p>Rabbim cümlemizin yar yar yardımcısı olsun. </p><p></p><p>Dün düşündüm evden atılırsam foruma nasıl ulaşacam diye ilk açtığım sayfa Risaleforum.net'tir,sizlerin bende hakkı var, Hatimde olsun duada yardımında olsun elinizden geleni esirgemediniz. Ansızın çıkarılırsam hakkınızı helal edin.</p><p></p><p>Rabbim cümlenizden razı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yorgun, post: 256035, member: 1014333"] Rabbim sizlerden razı olsun. Muhterem değerli büyüklerim,hocalarım ve kardeşlerim ,çoğunuz benim ilmim bakımından zayıf oldumu biliyorsunuz. Sorunlarımıda biliyorsunuz. Rabbime şükürler olsun geçte olsa başladım ve beş vakit namazımı eda ediyorum, Ama benim en büyük sorunum sıkıntılarım yüzünden vesvesesiz namaz kılamamam çok zorlanıyorum namaza başlamadan Rabbime yalvarıyorum. Nefsimden ve şeytan sana sığınıyorum, Diye genede zorlanıyorum. Daha bir çok süre ezberlemem lazım onuda yapamıyorum, sorunlarım yüzünden normalde benim evden çıkışımı verdiler cuma günü yalvar yakar bir kaç gün müsade aldım. Almanya gibi gurbette gitmediğim kimse kalmadı kimse yardımcı dahi olmuyor, Yani ne kalacak yerim var neden gidecek kimsem nede maddi durumum. Değerli hocalarım şimdi benim kıldığım namaz kabul olmuyor mu ? Sıkıntıları kafamdan atamadığım için zorlanıyorum. Vesvese ile ilgili okumadığım yazı kalmadı nerdeyse dualarınıda ediyorum. Abdullah abimizin dediği gibi binlerce tesbihat okuyorum hemen hemen hergün yolda yürürken bile salavat getirerek yürüyorum. Korku alıyor hep içimi Rabbim dualarımı kabul etmiyormu ? diye Peki ben vessesiz namazımı nasıl eda edebilirim ? Bende namazımda lezzet almak istiyorum ama yapamıyorum. Rabbim cümlemizin yar yar yardımcısı olsun. Dün düşündüm evden atılırsam foruma nasıl ulaşacam diye ilk açtığım sayfa Risaleforum.net'tir,sizlerin bende hakkı var, Hatimde olsun duada yardımında olsun elinizden geleni esirgemediniz. Ansızın çıkarılırsam hakkınızı helal edin. Rabbim cümlenizden razı olsun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Kıldığımız namaz papağan namazı haberiniz olsun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…