Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Kıldığımız namaz papağan namazı haberiniz olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 256083" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Selamün Aleyküm degerli kardesim..</em></strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Rabbim sendende Hüseyin kardesimdende razi ve memnun olsun..ilmi olarak Hüseyin kardesimin vedigi linkten istifade edersiniz insallah ayrica akliniza takilan olursa elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.. </em></strong></span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Yorgun kardesim bende biraz muhabbet edeyim insallah.. Gurbet eldeki yanlizligindan ve bazi sıkıntılarindan bahsediyorsun biliyorumki sikayetci degilsin tam tersine ne kadar sevinsen yeridir cünkü İnananlar açısından Sıkıntı ve hastaliklar nimettir Allah Kimseye Kaldırabileceğinden Fazla Yük Yüklemez sabredelim sükredelim insallah iyi olur.</em></strong></span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Namazdaki vesvese konusuna gelirsek cocuklugumda vakit namazlarini arasira kilardim genelde cuma, namazlarini kacirmazdim normal tr düzeni ???? Askerligimi yapip evlenince akil kemale ermeye bende bes vakit namaz kilmaya basladim lakin bir cogumuzda olan vesvese sardi her yanimi namazda bir türlü huzur bulamiyordum derin bir ilmi bilgimde yoktu kimden yardim alayim derken camii hocamiza bu sıkıntımi naklettim hocam bakti camii cemaatine yeni isinan biri cok ilmi konulara dalip kacirmayayim diyip benim o an anlayacagim bir lisani halle söyle cevap verdi..</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>Abdullah efendi önceleri namazlarini cumadan cumaya kilardin son sünneti bile kilmadan kacardin aklin hep baska yerlerdeydi seytan derdi aman ilismeyeyim buna cumadan cumaya namaz kiliyor oda yarim yamalak.. Simdi ise is degisti bes vakit namazini cemaatle beraber kiliyorsun Seytan baktiki seni kaybetmek üzere kaybetmemek icin namazda akla gelmedik vesveseler veriyor.. Aman ha aldanma Abdullah efendi aklina ne gelirse gelsin üc,mü kildim bes,mi kildim namazim oldumu diye hic düsünme cemaate devam et kirk gün sonra senin yakani birakir dedi...Rabbim o Hoca efenddiden razi olsun kirk güne dahi varmadan bende bi sey kalmadi Elhamdulillah..</em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: darkgreen"><strong><em>insallah her sart ve düsüne altinda namazlarimiza devam edelim vesvese geldikce seytana inat kaza namazi kilalim...Rabbim cümlemizi namazlarini dost dogru kilanlardan eylesin insallah...</em></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 256083, member: 1004566"] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B][I]Selamün Aleyküm degerli kardesim..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B][I]Rabbim sendende Hüseyin kardesimdende razi ve memnun olsun..ilmi olarak Hüseyin kardesimin vedigi linkten istifade edersiniz insallah ayrica akliniza takilan olursa elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.. [/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B][I]Yorgun kardesim bende biraz muhabbet edeyim insallah.. Gurbet eldeki yanlizligindan ve bazi sıkıntılarindan bahsediyorsun biliyorumki sikayetci degilsin tam tersine ne kadar sevinsen yeridir cünkü İnananlar açısından Sıkıntı ve hastaliklar nimettir Allah Kimseye Kaldırabileceğinden Fazla Yük Yüklemez sabredelim sükredelim insallah iyi olur.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B][I]Namazdaki vesvese konusuna gelirsek cocuklugumda vakit namazlarini arasira kilardim genelde cuma, namazlarini kacirmazdim normal tr düzeni ???? Askerligimi yapip evlenince akil kemale ermeye bende bes vakit namaz kilmaya basladim lakin bir cogumuzda olan vesvese sardi her yanimi namazda bir türlü huzur bulamiyordum derin bir ilmi bilgimde yoktu kimden yardim alayim derken camii hocamiza bu sıkıntımi naklettim hocam bakti camii cemaatine yeni isinan biri cok ilmi konulara dalip kacirmayayim diyip benim o an anlayacagim bir lisani halle söyle cevap verdi..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B][I]Abdullah efendi önceleri namazlarini cumadan cumaya kilardin son sünneti bile kilmadan kacardin aklin hep baska yerlerdeydi seytan derdi aman ilismeyeyim buna cumadan cumaya namaz kiliyor oda yarim yamalak.. Simdi ise is degisti bes vakit namazini cemaatle beraber kiliyorsun Seytan baktiki seni kaybetmek üzere kaybetmemek icin namazda akla gelmedik vesveseler veriyor.. Aman ha aldanma Abdullah efendi aklina ne gelirse gelsin üc,mü kildim bes,mi kildim namazim oldumu diye hic düsünme cemaate devam et kirk gün sonra senin yakani birakir dedi...Rabbim o Hoca efenddiden razi olsun kirk güne dahi varmadan bende bi sey kalmadi Elhamdulillah..[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=darkgreen][B][I]insallah her sart ve düsüne altinda namazlarimiza devam edelim vesvese geldikce seytana inat kaza namazi kilalim...Rabbim cümlemizi namazlarini dost dogru kilanlardan eylesin insallah...[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Kıldığımız namaz papağan namazı haberiniz olsun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…