Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kim canını canana kurban eder, ne bekler!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 230475" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şimdi boranın lahzasında nefeslenmekteyim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yüksek bir tepeden bakarak, kalbi nazarlarla tefeükkür için an ve zamana sormaktayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhumun şahitlik ettiği sayfaları aralamaktayım, mahçubiyet içinde umutla solumaktayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neydi sinemdeki sancılar, yıllara sari sızlayan onca umutlar, manasız yakarışlarla ağıtlarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bildiklerimi ne kadar idrakimle demliyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Tarif edilen yolu azimle merak ediyordum, sosyolajik olarak zihin ve kalbimle aralıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yoksa sormayı mı bilmiyordum, nerelerde yanılıyordum, neden umursamazlık yapıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yılgın ve bitkin bir ahval ile uzakları temaşa ederek kimi kandırıyordum, neden ağlıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Binbir canlının ritmettiği senfoniyi dinliyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sineme seslenen meltemin hazzıyla bakınırken, şaşkınlığın afakında susuz kalıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Seyrine amade olduğum sema, mahzun bir eda ile işitemediğim hicrani sedayı duyuyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hüzün kuşatmıştı kalbimi, içim acıyordu, kelebeğin sürurlu umutlarında nasip okuyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kim olduğunu bilmemek, dert edinmeden gitmek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aidiyetin mefkuresinde dirilmeyi bilmeden, atiyi umut etmek ne kadar aşkta filizlenmek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Seferber edilen nimetlerin kadrini özümüzden hissederek ibretle ecir için vecd ile yürümek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hecelemeye matlup olan, ruhumuzda manasını bulan, vuslat için hıçkırana gönül vermek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nefsin muhtaç olduğu terbiyeyi ihmal etmemek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Keyfiyet ve kahkalalarla lafazanlık yapıp, kalbi yaraları ve görünmeyen sancıları bilmemek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nefsanilik adına ne varsa bizzat yüreğini hasrederek edebin, kalbin haykırışını hissetmemek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ten ve beden müşterekliğini, uryan hale gelen nice nefeslerin derdinden ar ederek gömülmek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 230475, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şimdi boranın lahzasında nefeslenmekteyim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yüksek bir tepeden bakarak, kalbi nazarlarla tefeükkür için an ve zamana sormaktayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhumun şahitlik ettiği sayfaları aralamaktayım, mahçubiyet içinde umutla solumaktayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neydi sinemdeki sancılar, yıllara sari sızlayan onca umutlar, manasız yakarışlarla ağıtlarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bildiklerimi ne kadar idrakimle demliyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Tarif edilen yolu azimle merak ediyordum, sosyolajik olarak zihin ve kalbimle aralıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yoksa sormayı mı bilmiyordum, nerelerde yanılıyordum, neden umursamazlık yapıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yılgın ve bitkin bir ahval ile uzakları temaşa ederek kimi kandırıyordum, neden ağlıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Binbir canlının ritmettiği senfoniyi dinliyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sineme seslenen meltemin hazzıyla bakınırken, şaşkınlığın afakında susuz kalıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Seyrine amade olduğum sema, mahzun bir eda ile işitemediğim hicrani sedayı duyuyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hüzün kuşatmıştı kalbimi, içim acıyordu, kelebeğin sürurlu umutlarında nasip okuyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kim olduğunu bilmemek, dert edinmeden gitmek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aidiyetin mefkuresinde dirilmeyi bilmeden, atiyi umut etmek ne kadar aşkta filizlenmek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Seferber edilen nimetlerin kadrini özümüzden hissederek ibretle ecir için vecd ile yürümek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hecelemeye matlup olan, ruhumuzda manasını bulan, vuslat için hıçkırana gönül vermek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nefsin muhtaç olduğu terbiyeyi ihmal etmemek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Keyfiyet ve kahkalalarla lafazanlık yapıp, kalbi yaraları ve görünmeyen sancıları bilmemek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nefsanilik adına ne varsa bizzat yüreğini hasrederek edebin, kalbin haykırışını hissetmemek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ten ve beden müşterekliğini, uryan hale gelen nice nefeslerin derdinden ar ederek gömülmek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kim canını canana kurban eder, ne bekler!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…