Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kime Gidiyorum, İçsel Derinliği Nefesleniyorum!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 235765" data-attributes="member: 1005472"><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sanki aç ve susuzum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Korku ve panik içinde nasıl bir suçluyum, neden umutlar için sıkıntı duyan biriyim</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ne bekliyorum, kimden diliyorum, niçin aşk derinliğinde düşünmekten çok çekiniyorum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">İçimin titrediğini hissediyorum, nefesim kifayet etmiyor biliyorum, niye sancılar yaşıyorum</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Nedir bu kadar hıçkırtan ıstırap</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Yalnızlık limanlarında sinem ne kadar harap, niçin kalbim hakikat ilgasında çaresiz durak</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sürur hangi dirliğin payesinde, sanki haz maziden nazar eden iklim ötesinde seslenen burak</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Nereye gitsem, etrafımda koşuşturanlara meramımı aşikar eyleyip sorsam yoktur hiç iştiyak</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Bir burukluk var sinemde, nüksediyor sessizce</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Gözlerim hangi tepelerin bilinmeyen ve merakı celbeden asude dirliğinde kendi kavlince</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Sual etmek, tahkiki öncelemek, bin bir derdi gamın hikmetiyle vuzuha erişmek hangi lehçede</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">İnandım vakit geçiyor, bin hüzün vadeden hülyalar şadıma hamiyetiyle nazar etmiyor bence</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Bazen hadi gel desem de, hiç ses gelmiyor derinlerden</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Ellerimi açıyorum, arzın inhizarında hıçkıranlara bakıp kalbi burukluğu anıyorum neden</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Hangi vaktin şafağında umut ruhuma şefaat edecek, ümmetin dertleri sürur ekecek kalpten</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Tefrikalar dinerek, seküler ayaklanmalar akideler için bereketlenecek hangi lisanın vecdinden</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Niçin sulh talep edilir, çile çektirmek derlenirken</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Eza ve cefanın bir haddi var illaki vakti ve saati hangi kuddetin vadettiği çok aşikarken</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Cemaat asabiyeti, nüfus için telakkileri, tahkiki kurutan emelleri sineleri bir bir kuşatırken</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Nasıl bir ecir, malahatlar alıp başını gitti nicedir, kalp parsenlendi nefsanilik bizi kuşatırken</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black">Mustafa CİLASUN</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 235765, member: 1005472"] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=black]Sanki aç ve susuzum Korku ve panik içinde nasıl bir suçluyum, neden umutlar için sıkıntı duyan biriyim Ne bekliyorum, kimden diliyorum, niçin aşk derinliğinde düşünmekten çok çekiniyorum İçimin titrediğini hissediyorum, nefesim kifayet etmiyor biliyorum, niye sancılar yaşıyorum Nedir bu kadar hıçkırtan ıstırap Yalnızlık limanlarında sinem ne kadar harap, niçin kalbim hakikat ilgasında çaresiz durak Sürur hangi dirliğin payesinde, sanki haz maziden nazar eden iklim ötesinde seslenen burak Nereye gitsem, etrafımda koşuşturanlara meramımı aşikar eyleyip sorsam yoktur hiç iştiyak Bir burukluk var sinemde, nüksediyor sessizce Gözlerim hangi tepelerin bilinmeyen ve merakı celbeden asude dirliğinde kendi kavlince Sual etmek, tahkiki öncelemek, bin bir derdi gamın hikmetiyle vuzuha erişmek hangi lehçede İnandım vakit geçiyor, bin hüzün vadeden hülyalar şadıma hamiyetiyle nazar etmiyor bence Bazen hadi gel desem de, hiç ses gelmiyor derinlerden Ellerimi açıyorum, arzın inhizarında hıçkıranlara bakıp kalbi burukluğu anıyorum neden Hangi vaktin şafağında umut ruhuma şefaat edecek, ümmetin dertleri sürur ekecek kalpten Tefrikalar dinerek, seküler ayaklanmalar akideler için bereketlenecek hangi lisanın vecdinden Niçin sulh talep edilir, çile çektirmek derlenirken Eza ve cefanın bir haddi var illaki vakti ve saati hangi kuddetin vadettiği çok aşikarken Cemaat asabiyeti, nüfus için telakkileri, tahkiki kurutan emelleri sineleri bir bir kuşatırken Nasıl bir ecir, malahatlar alıp başını gitti nicedir, kalp parsenlendi nefsanilik bizi kuşatırken Mustafa CİLASUN[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Kime Gidiyorum, İçsel Derinliği Nefesleniyorum!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…