Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Kimin kime nikahı düşer.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Kalkan" data-source="post: 215760" data-attributes="member: 1008729"><p><strong>Arkadaşlar kafama takılan bu mevzuyu şöyle örnekler vererek kendi açımdan sormak istedim. İnşaallah konuya vakıf arkadaşlarımız cevaplar ve bizlere de yardımcı olurlar. </strong></p><p> </p><p><strong>1- Mesela benim Halamın kızı var ablam benden büyük ve onun genç kızları var.. En büyüğü hariç bana DAYI diyorlar en büyüğü abi diyor 21 yaşında.. Ben hemen ihtiyacı olan yani okul alışveriş brokratik işlemlerinde yardımcı oluyorum. Birlikte dolaşıp iş yapıyoruz bayramlarda DAYI YEĞEN yönüyle kucaklaşmak tokalaşmak vs. uygunmudur. Akraba arasında tartıştık. Kimin nikah düşer diyor. Fakat benim...</strong></p><p><strong>Amcaoğlunun kızıyla hala kızının kızıyla teyze kının kızıyla kendimin NİKAH düşeceğini aklım kesmiyor. KENDİ AÇIMDAN BEN BUNLARIN AMCASI YA DA DAYISI HÜKMÜNDE OLMUYORMUYUM?</strong></p><p> </p><p><strong>2-Hanımın yeğenleri var kaynımın kızları... Yetim kaldılar kaunım vefat etti. Yani hanımım bu kızların HALASI. Ben kızları çok seviyorum. Biri 8 diğeri 6 yaşında Ben bunları tepeme çıkarıyorum. Boğuşuyorum seviyorum. İleride GENÇ KIZ oldukları zaman bu yaklaşımım devam edebilir mi? Beni babaları yerine koyuyorlar. ENİŞTENİN yeğenlere yaklaşımı nasıl olmalı?</strong></p><p> </p><p><strong>3- Bir kız çocuğu kaç yaşına kadar elde kucakta sevilebilir? Amca yeğen - dayı yeğen - baba kız gibi...</strong></p><p> </p><p><strong>Böyle etrafımdan çok soru geliyor...</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Kalkan, post: 215760, member: 1008729"] [B]Arkadaşlar kafama takılan bu mevzuyu şöyle örnekler vererek kendi açımdan sormak istedim. İnşaallah konuya vakıf arkadaşlarımız cevaplar ve bizlere de yardımcı olurlar. [/B] [B]1- Mesela benim Halamın kızı var ablam benden büyük ve onun genç kızları var.. En büyüğü hariç bana DAYI diyorlar en büyüğü abi diyor 21 yaşında.. Ben hemen ihtiyacı olan yani okul alışveriş brokratik işlemlerinde yardımcı oluyorum. Birlikte dolaşıp iş yapıyoruz bayramlarda DAYI YEĞEN yönüyle kucaklaşmak tokalaşmak vs. uygunmudur. Akraba arasında tartıştık. Kimin nikah düşer diyor. Fakat benim...[/B] [B]Amcaoğlunun kızıyla hala kızının kızıyla teyze kının kızıyla kendimin NİKAH düşeceğini aklım kesmiyor. KENDİ AÇIMDAN BEN BUNLARIN AMCASI YA DA DAYISI HÜKMÜNDE OLMUYORMUYUM?[/B] [B]2-Hanımın yeğenleri var kaynımın kızları... Yetim kaldılar kaunım vefat etti. Yani hanımım bu kızların HALASI. Ben kızları çok seviyorum. Biri 8 diğeri 6 yaşında Ben bunları tepeme çıkarıyorum. Boğuşuyorum seviyorum. İleride GENÇ KIZ oldukları zaman bu yaklaşımım devam edebilir mi? Beni babaları yerine koyuyorlar. ENİŞTENİN yeğenlere yaklaşımı nasıl olmalı?[/B] [B]3- Bir kız çocuğu kaç yaşına kadar elde kucakta sevilebilir? Amca yeğen - dayı yeğen - baba kız gibi...[/B] [B]Böyle etrafımdan çok soru geliyor...[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Kimin kime nikahı düşer.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…