Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Anket Konuları
Kimler arapça biliyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="leylak" data-source="post: 128436" data-attributes="member: 2135"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">muzari(şimdiki ve geniş zaman)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">gaib</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">يَقُولُ (o erkek diyor)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">يَقُولآنِ (o iki erkek diyorlar)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">يَقُولُنَ (o erkekler diyorlar)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">gaibe</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تَقُولُ (o kadın diyor)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تَقُولآَنِ (o iki kadın diyor)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">يَقُلْنَ (o kadınlar diyorlar) </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">muhatap</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تَقُولُ (sen erkek diyorsun)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تَقُولآنِ (siz iki erkek diyorsunuz)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تقُولوُنَ (siz erkekler diyorsunuz)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">muhataba</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تَقُولِينَ (sen kadın diyorsun)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تَقُولآنِ (siz iki kadın diyorsunuz)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">تَقُلْنَ (siz kadınlar diyorsunuz)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">nefsi mütekellim vahde(ben)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">أقُولُ ben diyorum)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">nefsi mütekellim meal gayrı(biz)</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Purple">نَقُولُ (biz diyoruz)</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="leylak, post: 128436, member: 2135"] [SIZE="3"][COLOR="Purple"]muzari(şimdiki ve geniş zaman) gaib يَقُولُ (o erkek diyor) يَقُولآنِ (o iki erkek diyorlar) يَقُولُنَ (o erkekler diyorlar) gaibe تَقُولُ (o kadın diyor) تَقُولآَنِ (o iki kadın diyor) يَقُلْنَ (o kadınlar diyorlar) muhatap تَقُولُ (sen erkek diyorsun) تَقُولآنِ (siz iki erkek diyorsunuz) تقُولوُنَ (siz erkekler diyorsunuz) muhataba تَقُولِينَ (sen kadın diyorsun) تَقُولآنِ (siz iki kadın diyorsunuz) تَقُلْنَ (siz kadınlar diyorsunuz) nefsi mütekellim vahde(ben) أقُولُ ben diyorum) nefsi mütekellim meal gayrı(biz) نَقُولُ (biz diyoruz)[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Anket Konuları
Kimler arapça biliyor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…