Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Bunları Biliyormusunuz
Tarihden Bir Yaprak
Kısa Kısa Osmanlı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 30432" data-attributes="member: 8"><p>bir abi Hocaefendinin yanına gitmiş demiş, Hocam şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz bu yapmaya çalıştığımız iş ne zaman olur? Hocaefendi demişki 10 sene sonra inşallah.. 10 sene sonra abi gider der Hocam bu iş olmadı ne zaman olacak ? Hocaefendi 10 sene sonra demiş.. Hocam demiş abi, 10 yıl önce de 10 yıl sonra olur demiştiniz şimdi yine 10 sene diyorsunuz?? </p><p> </p><p>Hocaefendi demişki, 10 sene evvel yanıma geldiğinizdeki şevkiniz iştiyakınız gayretiniz bana 10 senelik bir zaman diliminde bu işin olabileceği öngörüsünü doğurdu.. demekki zaman içinde şevkiniz iştiyakınız gayretiniz azalmışki öngörülen sürede bu iş gerçekleşmedi.. şimdiki şevkinize bakıyorum yine 10 senelik bir zaman dilimi öngörüyorum.. </p><p> </p><p>Allah şevkimizi gayretimizi azaltmasın..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 30432, member: 8"] bir abi Hocaefendinin yanına gitmiş demiş, Hocam şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz bu yapmaya çalıştığımız iş ne zaman olur? Hocaefendi demişki 10 sene sonra inşallah.. 10 sene sonra abi gider der Hocam bu iş olmadı ne zaman olacak ? Hocaefendi 10 sene sonra demiş.. Hocam demiş abi, 10 yıl önce de 10 yıl sonra olur demiştiniz şimdi yine 10 sene diyorsunuz?? Hocaefendi demişki, 10 sene evvel yanıma geldiğinizdeki şevkiniz iştiyakınız gayretiniz bana 10 senelik bir zaman diliminde bu işin olabileceği öngörüsünü doğurdu.. demekki zaman içinde şevkiniz iştiyakınız gayretiniz azalmışki öngörülen sürede bu iş gerçekleşmedi.. şimdiki şevkinize bakıyorum yine 10 senelik bir zaman dilimi öngörüyorum.. Allah şevkimizi gayretimizi azaltmasın.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Bunları Biliyormusunuz
Tarihden Bir Yaprak
Kısa Kısa Osmanlı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…