Kız miLLeti Adamın ßaŞını yer...
S Satuk Buðra Han Well-known member 9 Mar 2009 #2 Afiyet olsun bu resme şöle bi yorumda getirilebilir dost başa düşman ayaga bakarmış
V vera' Well-known member 9 Mar 2009 #3 derda' Alıntı: afiyet olsun bu resme şöle bi yorumda getirilebilir dost başa düşman ayaga bakarmış Genişletmek için tıkla ... sanki tam tersi olmuş:005::005:
derda' Alıntı: afiyet olsun bu resme şöle bi yorumda getirilebilir dost başa düşman ayaga bakarmış Genişletmek için tıkla ... sanki tam tersi olmuş:005::005:
T Tövbekar1 Well-known member 9 Mar 2009 #5 derda' Alıntı: Afiyet olsun bu resme şöle bi yorumda getirilebilir dost başa düşman ayaga bakarmış Genişletmek için tıkla ... alaka kuramadım ben... işleyen demir ışıldar da diyebiliriz
derda' Alıntı: Afiyet olsun bu resme şöle bi yorumda getirilebilir dost başa düşman ayaga bakarmış Genişletmek için tıkla ... alaka kuramadım ben... işleyen demir ışıldar da diyebiliriz
Þ þeyda Active member 9 Mar 2009 #6 bence kendilerine has bi sevgi göstergesinin tablosu bu bebeklere bayılıyorum
S Satuk Buðra Han Well-known member 10 Mar 2009 #7 abdullahulug' Alıntı: alaka kuramadım ben... işleyen demir ışıldar da diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... diyer çoçuk ayakkabıyla ilgileniyor başı yenmeye calışırken dost başla düşman ayakla ilgileniyor gibi olmuş ondan öle yazdım :003:
abdullahulug' Alıntı: alaka kuramadım ben... işleyen demir ışıldar da diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... diyer çoçuk ayakkabıyla ilgileniyor başı yenmeye calışırken dost başla düşman ayakla ilgileniyor gibi olmuş ondan öle yazdım :003: