Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kızar Mısın...?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 29000" data-attributes="member: 5"><p><em><strong><span style="color: green">Kızar Mısın...?</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Pencere önünde efsun gibiyim.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Ufuklar bulutlu,mahzun gibiyim.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Sen varsın baktığım her noktada yar...</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Kayasını bulmuş yosun gibiyim.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Aklıma yanık türküler düşüyor.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Yakılmadık..</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Sen varsın baktığım her noktada yar...</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Sen varsın...</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Sen varsın baktığım her noktada yar...</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Aşka dair mısralar dizmekte sevdalı gönlüm.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Kızar Mısın...?</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Duygularım kara sevdanın bestesinde.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Kayasını bulmuş yosun gibiyim.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Hayatım son bulur kopartılırsa.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Sana,işte öylesine vurgunum yar...</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Duygusal,alıngan ve gamlıyım.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Ama Kara Sevdalıyım yar...</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Gel,Gel diye çağıran,daveti var gözlerinin.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green"></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Sen varsın baktığım her noktada yar,sen varsın.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Serseri kuşlar gibi serenat söylemekte,</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Yüreğim....</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Kalbime adını işledim,senden habersiz.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: green">Kızar Mısın...?</span></strong></em></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="color: green">alıntı </span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 29000, member: 5"] [I][B][COLOR=green]Kızar Mısın...? Pencere önünde efsun gibiyim. Ufuklar bulutlu,mahzun gibiyim. Sen varsın baktığım her noktada yar... Kayasını bulmuş yosun gibiyim. Aklıma yanık türküler düşüyor. Yakılmadık.. Sen varsın baktığım her noktada yar... Sen varsın... Sen varsın baktığım her noktada yar... Aşka dair mısralar dizmekte sevdalı gönlüm. Kızar Mısın...? Duygularım kara sevdanın bestesinde. Kayasını bulmuş yosun gibiyim. Hayatım son bulur kopartılırsa. Sana,işte öylesine vurgunum yar... Duygusal,alıngan ve gamlıyım. Ama Kara Sevdalıyım yar... Gel,Gel diye çağıran,daveti var gözlerinin. Sen varsın baktığım her noktada yar,sen varsın. Serseri kuşlar gibi serenat söylemekte, Yüreğim.... Kalbime adını işledim,senden habersiz. Kızar Mısın...?[/COLOR][/B][/I] [I][B][/B][/I] [I][B][/B][/I] [I][B][COLOR=green]alıntı [/COLOR][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Kızar Mısın...?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…