Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
Hüsrev Altınbaşak
kızgın yürek üstad (KaMiL)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 148583" data-attributes="member: 1249"><p style="text-align: center">[GOOGLEVID]45495983485729644&ei[/GOOGLEVID]</p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">ustadımın gülü</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">kuranın hadimi </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">ustadım seni överken </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">ben övemedim </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">aklım basımda deildi </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">nefsimi beyendim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">sukur tokat yedim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">kendime geldim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">beni kovsanda hizmetten</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">kapında koleyim gulsen-i mehdi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">sovsende kovsanda gitmem</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">gözumde ne cehenem korkusu</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">ne cennet sevdası var </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">diyen ustadım gibi</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">sadece senin hizmetinin</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">en kucuk hizmetcisi olmak </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">yeter bana </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">divit ve murekkebim </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">siz kefil olun </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">medresemin kapısı </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">siz kefil olun</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">yıllardır namaz kıldıgım seccade</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">sen kefil ol bana</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">gulsen-i mehdim </span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">afedirmisin mahserde</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">talebemdi dermisin :002:</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Gray">_garib_</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkSlateGray">Nûn, Kaleme ve yazdıklarına andolsun</span>. (<span style="color: Red">Kalem Suresi, 1</span>)</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 148583, member: 1249"] [CENTER][GOOGLEVID]45495983485729644&ei[/GOOGLEVID] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]ustadımın gülü kuranın hadimi ustadım seni överken ben övemedim aklım basımda deildi nefsimi beyendim sukur tokat yedim kendime geldim beni kovsanda hizmetten kapında koleyim gulsen-i mehdi sovsende kovsanda gitmem gözumde ne cehenem korkusu ne cennet sevdası var diyen ustadım gibi sadece senin hizmetinin en kucuk hizmetcisi olmak yeter bana divit ve murekkebim siz kefil olun medresemin kapısı siz kefil olun yıllardır namaz kıldıgım seccade sen kefil ol bana gulsen-i mehdim afedirmisin mahserde talebemdi dermisin :002: [COLOR=Gray]_garib_[/COLOR] [COLOR=DarkSlateGray]Nûn, Kaleme ve yazdıklarına andolsun[/COLOR]. ([COLOR=Red]Kalem Suresi, 1[/COLOR]) [/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Risale-i Nur Talebeleri
Hüsrev Altınbaşak
kızgın yürek üstad (KaMiL)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…