bence cevap 10 dogruysa bildirmenizi gönülden kutlarım
Z ziyakarababa Well-known member 3 Eyl 2010 #43 Seyyah' Alıntı: cevabi verin yahu yoksa ben dayanamayip soyliyecem Genişletmek için tıkla ... cevabı biliyon ve söylemiyon ayıp degıl mi bizi burda catlatıyor meraktan gerçi cevabı bende biliyom ama:
Seyyah' Alıntı: cevabi verin yahu yoksa ben dayanamayip soyliyecem Genişletmek için tıkla ... cevabı biliyon ve söylemiyon ayıp degıl mi bizi burda catlatıyor meraktan gerçi cevabı bende biliyom ama:
G GÖNÜLSIZIM Well-known member 3 Eyl 2010 #44 ziyakarababa' Alıntı: cevabı biliyon ve söylemiyon ayıp degıl mi bizi burda catlatıyor meraktan gerçi cevabı bende biliyom ama: Genişletmek için tıkla ... bende biliyorum aslında da bakalım siz bilecekmisiniz diye söylemiyorum yoksa bilmediğimden değil yani
ziyakarababa' Alıntı: cevabı biliyon ve söylemiyon ayıp degıl mi bizi burda catlatıyor meraktan gerçi cevabı bende biliyom ama: Genişletmek için tıkla ... bende biliyorum aslında da bakalım siz bilecekmisiniz diye söylemiyorum yoksa bilmediğimden değil yani
D duygu_bulut Talebe 3 Eyl 2010 #45 iyi ya bi ben bilmiyorum sanırım hersiniyen olay oldu şu soru artık ver cevabı kardeş
H Hersiniyen Well-known member 6 Eyl 2010 #46 Kusura bakmayın hafta sonu yoktum cevabı geciktirdim. Cevap: Her satırda karelerinin farkı eşitliğin karşısında oluyor, son satırdada aynısı olacak; 5² - 2² =21
Kusura bakmayın hafta sonu yoktum cevabı geciktirdim. Cevap: Her satırda karelerinin farkı eşitliğin karşısında oluyor, son satırdada aynısı olacak; 5² - 2² =21
Z ziyakarababa Well-known member 6 Eyl 2010 #47 offfffffffff offfffffffffffffff vaybeee mubarek nasıl bir teknikti öyle:
H hubbuuhra Well-known member 6 Eyl 2010 #48 ziyakarababa' Alıntı: offfffffffff offfffffffffffffff vaybeee mubarek nasıl bir teknikti öyle: Genişletmek için tıkla ... dimi ama
ziyakarababa' Alıntı: offfffffffff offfffffffffffffff vaybeee mubarek nasıl bir teknikti öyle: Genişletmek için tıkla ... dimi ama
H Hersiniyen Well-known member 6 Eyl 2010 #49 ama olmazki matematiğe ve çözüm şekline saçma diyorsunuz