Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
KOMİK HATIRALAR...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="istiðna" data-source="post: 72814" data-attributes="member: 4075"><p><span style="color: #0013ff"><strong>Tipik, tren ve vapur satıcılarından biri söze başlamış: </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>"Abilerim, ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz ciletler: </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>Made in Germani... İngilizce bilen abilerim,ablalarım bilirler; </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>Hakiki Alman madeni demektir!.." </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>*********** </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>Arkadaşlardan biri hafif bir rahatsızlıktan dolayı hemen evin karşısındaki polikliniğe gitmiş. Muayenesini olduktan sonra parayı ödemek için vezneye gitmiş. </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>Onun ağzından aktarayım en iyisi; "Oradaki görevli sanırım hademeydi, muayene kartımı doldurmak için adımı soyadımı sordu. </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>Ben de "Özgürcan Çevik"dedim. </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>Adam:"Can göbek adın mı?" diye sordu. </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>"Hayır Özgürcan bitişik olacak" dedim. Adam kartı doldurdu verdi. Dışarı çıktığımda karta baktım yazan şuydu: </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>"Özgürcan Bitişik Çelik..." </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>****** </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>Dolmuşta, paramızı uzatmak istediğimiz anda arkadan da biri 500 bin uzatıp "bir kişi" dedi. Biz de 500 bin verecektik ama biz iki kişiydik. İki 500 binliği öndeki amcaya uzatıp: </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>"Birinden 2 kişi, birinden 1 kişi" dedim. Öndeki amca arkaya döndü ve... </strong></span></p><p><span style="color: #0013ff"><strong>"Hangisinden bir, hangisinden iki?"</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="istiðna, post: 72814, member: 4075"] [color=#0013ff][b]Tipik, tren ve vapur satıcılarından biri söze başlamış: "Abilerim, ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz ciletler: Made in Germani... İngilizce bilen abilerim,ablalarım bilirler; Hakiki Alman madeni demektir!.." *********** Arkadaşlardan biri hafif bir rahatsızlıktan dolayı hemen evin karşısındaki polikliniğe gitmiş. Muayenesini olduktan sonra parayı ödemek için vezneye gitmiş. Onun ağzından aktarayım en iyisi; "Oradaki görevli sanırım hademeydi, muayene kartımı doldurmak için adımı soyadımı sordu. Ben de "Özgürcan Çevik"dedim. Adam:"Can göbek adın mı?" diye sordu. "Hayır Özgürcan bitişik olacak" dedim. Adam kartı doldurdu verdi. Dışarı çıktığımda karta baktım yazan şuydu: "Özgürcan Bitişik Çelik..." ****** Dolmuşta, paramızı uzatmak istediğimiz anda arkadan da biri 500 bin uzatıp "bir kişi" dedi. Biz de 500 bin verecektik ama biz iki kişiydik. İki 500 binliği öndeki amcaya uzatıp: "Birinden 2 kişi, birinden 1 kişi" dedim. Öndeki amca arkaya döndü ve... "Hangisinden bir, hangisinden iki?"[/b][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
KOMİK HATIRALAR...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…