Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Komik Telsiz Görüşmeleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="adese" data-source="post: 37625" data-attributes="member: 1579"><p><em>Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan'ın "Polisin Hatıra Defterinden" adlı kitabından </em> </p><p></p><p></p><p></p><p>Heyecanlı bir ses: </p><p>"<span style="color: navy">Merkez tarandık</span>". </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Hayır efendim aranmadınız</span>". </p><p></p><p></p><p>4512: </p><p>"<span style="color: navy">Merkez! Alet kontrol</span>" </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Elinizdeki alet değil, cihaz</span>". </p><p>4512: </p><p>"<span style="color: navy">Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez</span>". </p><p></p><p></p><p>Şöför: </p><p>"<span style="color: navy">Müdürüm, araç intikal etsin mi?</span>" </p><p>Müdür: </p><p>"<span style="color: teal">Etsin, ama içinde şöförüde olsun</span>". </p><p></p><p></p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Camide son durum nedir?</span>" </p><p>5436: </p><p>"<span style="color: navy">Cenazeler mezarlığa seyir halindeler</span>". </p><p></p><p></p><p>4536: </p><p>"<span style="color: navy">Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmuş</span>". </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Anlaşıldı. İstasyonlar not alın. Kaybolan tosun eşkali veriyorum</span>". </p><p></p><p></p><p>3370: </p><p>"<span style="color: navy">Bir minibüs at arabasına çarpmış, at vefat etmiş</span>". </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Başın sağ olsun evladım</span>."</p><p></p><p></p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Ananın Yeri'nde </span> <lokanta> <span style="color: teal">kavga ihbarı var. Ekip intikal etsin</span>". </p><p>7443: </p><p>"<span style="color: navy">Anlaşıldı Merkez, </span></p><p><span style="color: navy">Ananın Yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz</span>". </p><p></p><p></p><p>7553:"<span style="color: navy">Kaçan aracı takip halindeyiz</span>". </p><p>Merkez: "<span style="color: teal">Anlaşıldı. Mevkiiniz?</span>" </p><p>7553:"<span style="color: navy">Kaybolduk Merkez!...</span>" </p><p></p><p></p><p>Merkez:"<span style="color: teal">Mevkiiniz?</span>" </p><p>4566:"<span style="color: navy">Cumhuriyet caddesi</span>". </p><p>Merkez:"<span style="color: teal">Tam mevkiiniz?</span>" </p><p>4566:"<span style="color: navy">Arabadayız Merkez</span>". </p><p></p><p></p><p>5452: "<span style="color: navy">Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam</span>" </p><p>Merkez: "<span style="color: teal">Araç alkollü mü?</span>" </p><p>5452: "<span style="color: navy">Olumsuz efendim, araç dizelmiş</span>". </p><p></p><p></p><p>4512: </p><p>"<span style="color: navy">Merkez, hırsız kaçıyor!</span>" </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Anlaşıldı, nereden nereye kaçıyor?</span>" </p><p>4512: </p><p>"<span style="color: navy">Şuraya doğru kaçıyor</span>". </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin</span>". </p><p></p><p></p><p>3345: </p><p>"<span style="color: teal">Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir</span>?" </p><p>6220: </p><p>"<span style="color: navy">Henüz Abone'yi söylemedi amirim</span>". </p><p></p><p></p><p>5433: </p><p>"<span style="color: navy">Caddede şüpheli bir paket var.</span>" </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, </span></p><p><span style="color: teal">pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde </span> </p><p>5433: </p><p><3 dakika sonra> </p><p>"<span style="color: navy">Uzman ekibe gerek yok. Paket boş</span>". </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Nereden anladınız, </span></p><p><span style="color: teal">'Çevre güvenliğini alın' demiştik</span>". </p><p>5433: </p><p>" <span style="color: navy">Üzerinden kamyon geçti efendim</span>". </p><p></p><p></p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">İskeledeki aracın belgelerini alın</span>". </p><p>5426: </p><p>"<span style="color: navy">Araç feribota binmekte...</span>" </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Belgeleri muhakkak alın</span>". </p><p>5426: </p><p>"<span style="color: navy">Doğrudur Merkez, ben de feribota biniyorum</span>". </p><p>5426: </p><p><5 dakika sonra> "<span style="color: navy">Aracın belgelerini aldım</span>". </p><p>Merkez: </p><p>"<span style="color: teal">Derhal merkez karakoluna intikal edin</span>". </p><p>5426: </p><p>"<span style="color: navy">Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karşıya geçiyorum. 17.00 feribotu ile dönerim</span>".</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adese, post: 37625, member: 1579"] [i]Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan'ın "Polisin Hatıra Defterinden" adlı kitabından [/i] Heyecanlı bir ses: "[color=navy]Merkez tarandık[/color]". Merkez: "[color=teal]Hayır efendim aranmadınız[/color]". 4512: "[color=navy]Merkez! Alet kontrol[/color]" Merkez: "[color=teal]Elinizdeki alet değil, cihaz[/color]". 4512: "[color=navy]Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez[/color]". Şöför: "[color=navy]Müdürüm, araç intikal etsin mi?[/color]" Müdür: "[color=teal]Etsin, ama içinde şöförüde olsun[/color]". Merkez: "[color=teal]Camide son durum nedir?[/color]" 5436: "[color=navy]Cenazeler mezarlığa seyir halindeler[/color]". 4536: "[color=navy]Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmuş[/color]". Merkez: "[color=teal]Anlaşıldı. İstasyonlar not alın. Kaybolan tosun eşkali veriyorum[/color]". 3370: "[color=navy]Bir minibüs at arabasına çarpmış, at vefat etmiş[/color]". Merkez: "[color=teal]Başın sağ olsun evladım[/color]." Merkez: "[color=teal]Ananın Yeri'nde [/color] <lokanta> [color=teal]kavga ihbarı var. Ekip intikal etsin[/color]". 7443: "[color=navy]Anlaşıldı Merkez, Ananın Yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz[/color]". 7553:"[color=navy]Kaçan aracı takip halindeyiz[/color]". Merkez: "[color=teal]Anlaşıldı. Mevkiiniz?[/color]" 7553:"[color=navy]Kaybolduk Merkez!...[/color]" Merkez:"[color=teal]Mevkiiniz?[/color]" 4566:"[color=navy]Cumhuriyet caddesi[/color]". Merkez:"[color=teal]Tam mevkiiniz?[/color]" 4566:"[color=navy]Arabadayız Merkez[/color]". 5452: "[color=navy]Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam[/color]" Merkez: "[color=teal]Araç alkollü mü?[/color]" 5452: "[color=navy]Olumsuz efendim, araç dizelmiş[/color]". 4512: "[color=navy]Merkez, hırsız kaçıyor![/color]" Merkez: "[color=teal]Anlaşıldı, nereden nereye kaçıyor?[/color]" 4512: "[color=navy]Şuraya doğru kaçıyor[/color]". Merkez: "[color=teal]Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin[/color]". 3345: "[color=teal]Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir[/color]?" 6220: "[color=navy]Henüz Abone'yi söylemedi amirim[/color]". 5433: "[color=navy]Caddede şüpheli bir paket var.[/color]" Merkez: "[color=teal]Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde [/color] 5433: <3 dakika sonra> "[color=navy]Uzman ekibe gerek yok. Paket boş[/color]". Merkez: "[color=teal]Nereden anladınız, 'Çevre güvenliğini alın' demiştik[/color]". 5433: " [color=navy]Üzerinden kamyon geçti efendim[/color]". Merkez: "[color=teal]İskeledeki aracın belgelerini alın[/color]". 5426: "[color=navy]Araç feribota binmekte...[/color]" Merkez: "[color=teal]Belgeleri muhakkak alın[/color]". 5426: "[color=navy]Doğrudur Merkez, ben de feribota biniyorum[/color]". 5426: <5 dakika sonra> "[color=navy]Aracın belgelerini aldım[/color]". Merkez: "[color=teal]Derhal merkez karakoluna intikal edin[/color]". 5426: "[color=navy]Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karşıya geçiyorum. 17.00 feribotu ile dönerim[/color]". [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Komik Telsiz Görüşmeleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…