Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
konuşan hassas tartı :D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 105615" data-attributes="member: 6082"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #ff0000">+:Tartı</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">-:Müşteri</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #ff0000"><strong>+ 82,5 kilo abla</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #3300ff">-<strong> Ne diyosun be daha dün eczanede tartıldım 75 geldim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #ff0000">+Sana yalan borcummu var abla yemişin işte 7,5 kilo</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">- Sen benle nasıl konuşuyosun bakiim terbiyesiz seni</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #ff0000">+Sinirlenince ne kadar kilolu oluyosunuz öyle 90 oldunuz</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #3300ff"><strong>-Allah cezanı versin</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">-Merhaba</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #ff0000">+Buyrun</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #3300ff"><strong>-Nasılsın?</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #ff0000">+50 kuruş bilader atsan diyorum</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">-Niyeki sen konuşan tartı diilmisin</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #ff0000"><strong>+Olabilir sadece kilonu söylerim o da 50 kuruş atarsan</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #ff0000"><strong>+Yuhhhhh</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #3300ff"><strong>-Ay nooluyo bee</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #ff0000"><strong>+İn aşşaa in in in in</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #3300ff"><strong>-Ay deli mi ne</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #ff0000"><strong>+Abla sen nasıl bişeysin yhaa benim kadran seni göstermez kusura bakma paranı geri yolluyorum alttan alıver</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">-Bozukmu bu yhaa niye göstermiyo</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #ff0000">+Hayır bozuk değil izinliyim ki bugün ben</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">-Ee para attım ama</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #ff0000">+Atmasaydın</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><span style="color: #ff0000"><strong>+97 kilo kemiksiz</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">-Ne diyon len sen</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"><strong><span style="color: #3300ff">+Lütfen doğru konuş benle ben hassas bi tartıyım çok çabuk incinebiliyorum</span></strong> </span></span></p><p> <span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">:011::011::011:</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 105615, member: 6082"] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B][COLOR=#ff0000]+:Tartı[/COLOR] [COLOR=#3300ff]-:Müşteri[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B][COLOR=#3300ff][/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B]+ 82,5 kilo abla[/B][/COLOR] [COLOR=#3300ff]-[B] Ne diyosun be daha dün eczanede tartıldım 75 geldim[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]+Sana yalan borcummu var abla yemişin işte 7,5 kilo[/COLOR][/B] [B][COLOR=#3300ff]- Sen benle nasıl konuşuyosun bakiim terbiyesiz seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]+Sinirlenince ne kadar kilolu oluyosunuz öyle 90 oldunuz[/COLOR][/B] [COLOR=#3300ff][B]-Allah cezanı versin[/B][/COLOR] [B][COLOR=#3300ff]-Merhaba[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]+Buyrun[/COLOR][/B] [COLOR=#3300ff][B]-Nasılsın?[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]+50 kuruş bilader atsan diyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=#3300ff]-Niyeki sen konuşan tartı diilmisin[/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B]+Olabilir sadece kilonu söylerim o da 50 kuruş atarsan[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]+Yuhhhhh[/B][/COLOR] [COLOR=#3300ff][B]-Ay nooluyo bee[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]+İn aşşaa in in in in[/B][/COLOR] [COLOR=#3300ff][B]-Ay deli mi ne[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]+Abla sen nasıl bişeysin yhaa benim kadran seni göstermez kusura bakma paranı geri yolluyorum alttan alıver[/B][/COLOR] [B][COLOR=#3300ff]-Bozukmu bu yhaa niye göstermiyo[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]+Hayır bozuk değil izinliyim ki bugün ben[/COLOR][/B] [B][COLOR=#3300ff]-Ee para attım ama[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]+Atmasaydın[/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B]+97 kilo kemiksiz[/B][/COLOR] [B][COLOR=#3300ff]-Ne diyon len sen[/COLOR][/B] [B][COLOR=#3300ff]+Lütfen doğru konuş benle ben hassas bi tartıyım çok çabuk incinebiliyorum[/COLOR][/B] :011::011::011:[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
konuşan hassas tartı :D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…