Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Konuşma adabı ve enaniyet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sade ve Sadece" data-source="post: 439859" data-attributes="member: 3812"><p><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Verdana'">Saygı göstermek, kişinin kendisine olan saygısından kaynaklanıyor. Bazen bu durum saygı veya saygısızlıktan ziyade daha samimi bir hava oluşturmak içinde olabilmektedir. Tabi ortam ve durumu bilemiyorum ancak a</span></span><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Verdana'">ynı çalışma ortamında bulunan biri yaşlı biri genç iki kişi arasında geçen bir diyalogda şahit olduğum bir meseleyi aktarayım: </span></span></p><p></p><p><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Verdana'">Yaşlı olan adam genç olana teneke diye hitap edince genç olan ciddi bir eda ile ne tenekesi çöp tenekesimi diye cevap verir. Yaşlı adam bir an şaşkınlıkla ne yaptığını anlamaya çalışırken genç olan siz benden yaşça çok büyüksünüz ben size şu ana kadar hitap ederken saygısızlık etmedim ancak bu saygıya karşılık siz bana teneke derseniz benimde size konteynır demem gerekecektir. Böyle bir saygısızlığı siz kabul eder misiniz diye sorunca yaşlı adam iyice hatasının farkına vardı..</span></span></p><p></p><p><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Verdana'">Uyarmak ikaz etmek her zaman özelliklede bizim milletimizde ters tepki doğurabilmekte. Bundan ziyade daha açık bir uslup ve saygı çercevesinde muhataplarınıza durumun hassasiyetini hatırlatabilirsiniz. Zati aklı selim olan kişiler bu gafletlerinden vazgeçerler yok enaniyet ve kibirlerinden taviz vermek istemez ise zati onlardan alacağınız tavsiyeler menfi kararlar olacağından yüzünüzü başkalarına çevirebilirsiniz..</span></span></p><p><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sade ve Sadece, post: 439859, member: 3812"] [COLOR=#222222][FONT=Verdana]Saygı göstermek, kişinin kendisine olan saygısından kaynaklanıyor. Bazen bu durum saygı veya saygısızlıktan ziyade daha samimi bir hava oluşturmak içinde olabilmektedir. Tabi ortam ve durumu bilemiyorum ancak a[/FONT][/COLOR][COLOR=#222222][FONT=Verdana]ynı çalışma ortamında bulunan biri yaşlı biri genç iki kişi arasında geçen bir diyalogda şahit olduğum bir meseleyi aktarayım: [/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Verdana]Yaşlı olan adam genç olana teneke diye hitap edince genç olan ciddi bir eda ile ne tenekesi çöp tenekesimi diye cevap verir. Yaşlı adam bir an şaşkınlıkla ne yaptığını anlamaya çalışırken genç olan siz benden yaşça çok büyüksünüz ben size şu ana kadar hitap ederken saygısızlık etmedim ancak bu saygıya karşılık siz bana teneke derseniz benimde size konteynır demem gerekecektir. Böyle bir saygısızlığı siz kabul eder misiniz diye sorunca yaşlı adam iyice hatasının farkına vardı..[/FONT][/COLOR] [COLOR=#222222][FONT=Verdana]Uyarmak ikaz etmek her zaman özelliklede bizim milletimizde ters tepki doğurabilmekte. Bundan ziyade daha açık bir uslup ve saygı çercevesinde muhataplarınıza durumun hassasiyetini hatırlatabilirsiniz. Zati aklı selim olan kişiler bu gafletlerinden vazgeçerler yok enaniyet ve kibirlerinden taviz vermek istemez ise zati onlardan alacağınız tavsiyeler menfi kararlar olacağından yüzünüzü başkalarına çevirebilirsiniz.. [/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Konuşma adabı ve enaniyet
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…