Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
köpek I love you diyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 160443" data-attributes="member: 7387"><p><strong><em><span style="color: darkslateblue">subhanallah...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #483d8b">güzel öğretilmiş...</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: #483d8b">benimde kuşum var konuşuyor.</span></em></strong></p><p></p><p><strong><em><span style="color: #483d8b">''Allah çok şükür'' diyor.(daha neler diyor neler) ona konuşmayı annem öğretmiş</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #483d8b">bende ona lailahe illallah demeyi öğretmeye çalıştım,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #483d8b">bizim uyanık sadece illallah diyor.</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #483d8b">şimdide bismillah demeyi öğretiyorum..</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="color: #483d8b">paylaşım için teşekkürler </span><span style="color: blue">ihsan karacabey</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 160443, member: 7387"] [B][I][COLOR=darkslateblue]subhanallah...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b]güzel öğretilmiş...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b]benimde kuşum var konuşuyor.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b]''Allah çok şükür'' diyor.(daha neler diyor neler) ona konuşmayı annem öğretmiş[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b]bende ona lailahe illallah demeyi öğretmeye çalıştım,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b]bizim uyanık sadece illallah diyor.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b]şimdide bismillah demeyi öğretiyorum..[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#483d8b]paylaşım için teşekkürler [/COLOR][COLOR=blue]ihsan karacabey[/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
köpek I love you diyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…