Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Kör/ebeyim Suçüstü Yumdum G/özümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 85206" data-attributes="member: 5"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Yan/sızım…</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Heybemde kaybedeceğim hiç birşey’sizliğimle , çıplak ayak dolanıyorum mikâtınızda.</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Ele verdim kendimi , ele vermeyin beni!</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Gidecek yanım çok ancak, gözlerime Yusuf ‘un rayihasıyla gömlek sürenim yok!</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Yok mu ensar bir yürek?</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Hayli kalabalık çaresizliğim, oysa bilin ki ezelinden mahzun bir muhacir(d)im.</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">sağım..</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">solum..</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">önüm.</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">ardım.. aşk!</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Yaradan’a işittirdim , kapıyı açın!</span></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #c0c0c0"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Aşkın vahyinde hicretinize geldim</span></strong></span></span></p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Allah razı olsun............ harika bir paylaşım ...</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 85206, member: 5"] [SIZE=4][COLOR=#c0c0c0][B][FONT=Times New Roman]Yan/sızım… Heybemde kaybedeceğim hiç birşey’sizliğimle , çıplak ayak dolanıyorum mikâtınızda.[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]Ele verdim kendimi , ele vermeyin beni![/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]Gidecek yanım çok ancak, gözlerime Yusuf ‘un rayihasıyla gömlek sürenim yok![/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]Yok mu ensar bir yürek?[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]Hayli kalabalık çaresizliğim, oysa bilin ki ezelinden mahzun bir muhacir(d)im.[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]sağım..[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]solum..[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]önüm.[/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]ardım.. aşk![/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]Yaradan’a işittirdim , kapıyı açın![/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman]Aşkın vahyinde hicretinize geldim[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#c0c0c0][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#c0c0c0][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Allah razı olsun............ harika bir paylaşım ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Kör/ebeyim Suçüstü Yumdum G/özümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…