Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Kör/ebeyim Suçüstü Yumdum G/özümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="masiva" data-source="post: 167030" data-attributes="member: 10556"><p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #cc0000">[SES]http://parkingmusic.com/files/goksel baktagir.mp3 [/SES]</span></span></strong></p><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #cc0000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: yellowgreen">kimsesizim …</span></span></em></strong></span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #cc0000"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: yellowgreen"><strong><em>ve düşünce /siz…</em></strong></span></span></span></strong></span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #ff8c00">Üşüten bir mum alevi gece… </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><strong>Daha sabaha kaç karanlık eklemeli ey adı yar olan ? </strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Afedersiniz... Adınız aşk diye sevmiştim. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Düşüşümü bilin diye gözlerinizin önünde yığıldım, </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><em><span style="color: yellowgreen">- ‘topla kendini , kan görmeden aşk olmaz ’</span> –</em> dediniz.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Peki tutup yüreğimin mahrem köşelerinden, kalkmayı öğretecek yar değil miydi isminiz? </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Afedersiniz, ne de düşüncesizim, çünkü düşünce/sizdim…</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><strong>Dört duvar derisi kavlamış dehlizlere (s)açılan rutubetli hüznün kapı ardında küçük kız…</strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><strong>Islayıp serçe parmağını topluyorken içlenmelerini , </strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><strong>örüklü dilinin kurdelaları hiç boylanamayacağım paltonuzun iç cebinde mi gizli? </strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><strong>Lütfen pişirin içimde çöreklenen bu çare/sizliği, sizi taşıyorum! </strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><strong>Ağzı gevşemiş bir mahfi keseyken yürek, susuşunuz kadar çığırtkan, yalnızlık boyu hafakan, </strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><strong>söz gümüşü lutledin gözlerime inen geceye.</strong></span></span></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Kördüm… Ve gördüm.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Ağlak mevsimlerin ısladığı eğreti taşlık manastırın kıyısına çıkartıp asmışsınız içinizden arta kalanları. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Kendimi t/uzağınızda buldum. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Uzansam edebi uykulu bir düş(üş) ardınız. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Ardıma yürütsem hıçkırıkları, size sırt çevirmek her adımda çift çelme. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Hem ne çok sakarım bilirsiniz, sizi de yanlışlıkla sevmiştim!</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: yellowgreen"><em>kör/ebeyim suçüstü yumdum gözümü…</em></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Size yazmak mecazi fıtratların asil debdebesiydi, üzgünüm, özendim. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Uzun zamandı… </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Yol iz yoktu. O zamanlar aşındı gönlümün felahının eşiği. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Gözlerinizin önüne döktüm tüm sağırlığınızı. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Kanım akmazdı , uğultum kesse nefesimin şakağını. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Özledim de… Gel(me)diniz.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Peki ya, saçımdan topuğuma yoklayan ölüm siz değil miydiniz ?</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Afedersiniz…</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Ben sizi üşüyorum. Elleriniz cebinizde ya hani, merakındayım, siz, rüzgarın yari misiniz?</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Gözlerimi bağladı ne çok tebdil-i suretiniz. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Evvel solumdan geçmişsiniz, el yordamıyla seçilmiyor ki aşk, bilesiniz..</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Gittiniz sonra… Ve lakin<em> '<span style="color: yellowgreen">‘özleyerek dönmek için’’</span> </em>dediniz.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">G/özlediniz ne çok, gel(e)mediniz..</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Siz en çok (t)uzaktan (g)özlemeyi mi bilirsiniz?</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Yine aşka bağlanmak üzre dilimi çözün!</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Heveslerimden tutun kaldırın beni, nasıl olsa düşünce/sizim… </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Düşümce siz.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Ah efendim bir bilseniz, içimde ne çok değer/sizsiniz!</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Yağmur bahane, melekler sizin nazarınıza malik olmaya iniyor kente.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Üsküdar’ın endamı kime sanıyorsunuz?</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Baksanıza, aşkın çekincesinden peçesini iğneliyor Beykoz, </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">denizdeki aynalara göz süzerken siz. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Sözlerimi dize getirin , dergahınızda daim aşka talibim.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Defettim bariz isyanlarımı , dilimi üfledim de eşiğinize geldim. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Ben ki na-reften sürülen pejmurde bir derviş, aşk adına yolu geceye vurdum. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Gece ki öz aşkın döşeğinde inzivada... </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Tesbih tesbih çekiliyoruz aşk/la, otuzüç boncukta bir eksiksiniz! </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Yan/sızım…</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Heybemde kaybedeceğim hiç birşey’sizliğimle , çıplak ayak dolanıyorum mikâtınızda. </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Ele verdim kendimi , ele vermeyin beni! </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Gidecek yanım çok ancak, gözlerime Yusuf ‘un rayihasıyla gömlek sürenim yok! </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Yok mu ensar bir yürek? </span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Hayli kalabalık çaresizliğim, oysa bilin ki ezelinden mahzun bir muhacir(d)im.</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: yellowgreen">sağım..</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: yellowgreen">solum..</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: yellowgreen">önüm..</span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: yellowgreen">ardım.. </span></span></em><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: yellowgreen">aşk!</span></em> </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Yaradan’a işittirdim , kapıyı açın!</span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange">Aşkın vahyinde hicretinize geldim…</span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: darkorange"><u>Züleyha Çay</u></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"></p> <p style="text-align: right"></p> <p style="text-align: right"></p> <p style="text-align: right"><strong><u><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">Müzik:Göksel Baktagir</span></span></u></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><u><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: black">seslendiren:Ceyhun Çelikten</span></span></u></strong></p> <p style="text-align: right"></p> <p style="text-align: right"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="masiva, post: 167030, member: 10556"] [RIGHT][B][FONT=Times New Roman][COLOR=#cc0000][SES]http://parkingmusic.com/files/goksel baktagir.mp3 [/SES][/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT] [RIGHT][B][FONT=Times New Roman][COLOR=#cc0000][FONT=Times New Roman][B][I][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]kimsesizim …[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][COLOR=#cc0000][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=yellowgreen][B][I]ve düşünce /siz…[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/RIGHT] [RIGHT][B][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff8c00]Üşüten bir mum alevi gece… [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][B]Daha sabaha kaç karanlık eklemeli ey adı yar olan ? [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Afedersiniz... Adınız aşk diye sevmiştim. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Düşüşümü bilin diye gözlerinizin önünde yığıldım, [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][I][COLOR=yellowgreen]- ‘topla kendini , kan görmeden aşk olmaz ’[/COLOR] –[/I] dediniz.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Peki tutup yüreğimin mahrem köşelerinden, kalkmayı öğretecek yar değil miydi isminiz? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Afedersiniz, ne de düşüncesizim, çünkü düşünce/sizdim…[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][B]Dört duvar derisi kavlamış dehlizlere (s)açılan rutubetli hüznün kapı ardında küçük kız…[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][B]Islayıp serçe parmağını topluyorken içlenmelerini , [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][B]örüklü dilinin kurdelaları hiç boylanamayacağım paltonuzun iç cebinde mi gizli? [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][B]Lütfen pişirin içimde çöreklenen bu çare/sizliği, sizi taşıyorum! [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][B]Ağzı gevşemiş bir mahfi keseyken yürek, susuşunuz kadar çığırtkan, yalnızlık boyu hafakan, [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][B]söz gümüşü lutledin gözlerime inen geceye.[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Kördüm… Ve gördüm.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Ağlak mevsimlerin ısladığı eğreti taşlık manastırın kıyısına çıkartıp asmışsınız içinizden arta kalanları. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Kendimi t/uzağınızda buldum. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Uzansam edebi uykulu bir düş(üş) ardınız. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Ardıma yürütsem hıçkırıkları, size sırt çevirmek her adımda çift çelme. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Hem ne çok sakarım bilirsiniz, sizi de yanlışlıkla sevmiştim![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=yellowgreen][I]kör/ebeyim suçüstü yumdum gözümü…[/I][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Size yazmak mecazi fıtratların asil debdebesiydi, üzgünüm, özendim. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Uzun zamandı… [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Yol iz yoktu. O zamanlar aşındı gönlümün felahının eşiği. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Gözlerinizin önüne döktüm tüm sağırlığınızı. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Kanım akmazdı , uğultum kesse nefesimin şakağını. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Özledim de… Gel(me)diniz.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Peki ya, saçımdan topuğuma yoklayan ölüm siz değil miydiniz ?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Afedersiniz…[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Ben sizi üşüyorum. Elleriniz cebinizde ya hani, merakındayım, siz, rüzgarın yari misiniz?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Gözlerimi bağladı ne çok tebdil-i suretiniz. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Evvel solumdan geçmişsiniz, el yordamıyla seçilmiyor ki aşk, bilesiniz..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Gittiniz sonra… Ve lakin[I] '[COLOR=yellowgreen]‘özleyerek dönmek için’’[/COLOR] [/I]dediniz.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]G/özlediniz ne çok, gel(e)mediniz..[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Siz en çok (t)uzaktan (g)özlemeyi mi bilirsiniz?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Yine aşka bağlanmak üzre dilimi çözün![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Heveslerimden tutun kaldırın beni, nasıl olsa düşünce/sizim… [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Düşümce siz.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Ah efendim bir bilseniz, içimde ne çok değer/sizsiniz![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Yağmur bahane, melekler sizin nazarınıza malik olmaya iniyor kente.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Üsküdar’ın endamı kime sanıyorsunuz?[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Baksanıza, aşkın çekincesinden peçesini iğneliyor Beykoz, [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]denizdeki aynalara göz süzerken siz. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Sözlerimi dize getirin , dergahınızda daim aşka talibim.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Defettim bariz isyanlarımı , dilimi üfledim de eşiğinize geldim. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Ben ki na-reften sürülen pejmurde bir derviş, aşk adına yolu geceye vurdum. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Gece ki öz aşkın döşeğinde inzivada... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Tesbih tesbih çekiliyoruz aşk/la, otuzüç boncukta bir eksiksiniz! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Yan/sızım…[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Heybemde kaybedeceğim hiç birşey’sizliğimle , çıplak ayak dolanıyorum mikâtınızda. [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Ele verdim kendimi , ele vermeyin beni! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Gidecek yanım çok ancak, gözlerime Yusuf ‘un rayihasıyla gömlek sürenim yok! [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Yok mu ensar bir yürek? [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Hayli kalabalık çaresizliğim, oysa bilin ki ezelinden mahzun bir muhacir(d)im.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][I][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]sağım..[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][I][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]solum..[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][I][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]önüm..[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][I][SIZE=3][COLOR=yellowgreen]ardım.. [/COLOR][/SIZE][/I][SIZE=3][I][COLOR=yellowgreen]aşk![/COLOR][/I] [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Yaradan’a işittirdim , kapıyı açın![/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange]Aşkın vahyinde hicretinize geldim…[/COLOR][/FONT][/B][/RIGHT] [RIGHT][B][FONT=Times New Roman][COLOR=darkorange][U]Züleyha Çay[/U][/COLOR][/FONT][/B] [B][U][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Times New Roman][COLOR=black]Müzik:Göksel Baktagir[/COLOR][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Times New Roman][COLOR=black]seslendiren:Ceyhun Çelikten[/COLOR][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Times New Roman][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/FONT][/U][/B] [/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Kör/ebeyim Suçüstü Yumdum G/özümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…