Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kristof Kolomb evli olsaydı :D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="baharyaren" data-source="post: 352221" data-attributes="member: 1024902"><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Kristof KOLOMB evli olsaydı belki de Amerika kıtası hiç bir zaman keşf edilmeyecekti. Çünkü o meşhur ve macera dolu seyahatın planlarını yapmak yerine karısının, ona yönelteceği soruların cevaplarını vermeye çalışacaktı. </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Peki Kristof KOLOMB ‘un karısı ona ne sorabilirdi :</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">1. Bölüm soruları : </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Nereye gidiyorsun? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Kiminle gidiyorsun? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Niçin gidiyorsun? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Nasıl gidiyorsun? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Neyin keşfine gidiyorsun?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Niye bir tek sen gidiyorsun?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">2. Bölüm soruları : </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Sen dönene kadar ben ne yapacağım? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Ben de seninle gelebilir miyim? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Senin kürekçilerin var mı? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Personel listeni bana göstersene! </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Peki ne zaman dönüyorsun?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Doğru söyle niçin gidiyorsun?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">3. Bölüm soruları: </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Sen bu seyahatı bensiz planladın değil mi? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Bana cevap versene? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Bu seyahattan amacın ne? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Yoksa biriyle mi kaçıyorsun? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Senden nasıl haber alacağım? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Senin orada neler çevirdiğin ne malum? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Gemide kadın da var mı demiştin? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">4. Bölüm soruları : </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Ben hala neyin keşfi olduğunu anlayamadım? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Senden başka keşif yapacak yok mu ?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Sen zaten her zaman böyle yapıyorsun! </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Sen kendini bana karşı ön plana çıkartıyorsun! </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Ben anlamıyorum keşfedilececek başka bir şey daha kaldı mı ki? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Benim kırık kalbimi niye keşf etmıyorsun? (*** Bu maddeye yıldız veriyorum... ) </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">5. Bölüm soruları : </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Onu bunu bilmem ben de seninle geleceğim! </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Yalnız annemler seyahattan dönene kadar bir ay beklemen lazım!</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Neden? </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Çünkü onların da gelmelerini istiyorum! </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Annemler bugüne kadar hiçbir yeri keşf etmediler!</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Olmaz!</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Kapat çeneni, sen bir damat olarak bunu yapmak zorundasın! </span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222">Sen gemide kadın da var demiştin. Değil mi?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #B22222"></span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baharyaren, post: 352221, member: 1024902"] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR="#B22222"]Kristof KOLOMB evli olsaydı belki de Amerika kıtası hiç bir zaman keşf edilmeyecekti. Çünkü o meşhur ve macera dolu seyahatın planlarını yapmak yerine karısının, ona yönelteceği soruların cevaplarını vermeye çalışacaktı. Peki Kristof KOLOMB ‘un karısı ona ne sorabilirdi : 1. Bölüm soruları : Nereye gidiyorsun? Kiminle gidiyorsun? Niçin gidiyorsun? Nasıl gidiyorsun? Neyin keşfine gidiyorsun? Niye bir tek sen gidiyorsun? 2. Bölüm soruları : Sen dönene kadar ben ne yapacağım? Ben de seninle gelebilir miyim? Senin kürekçilerin var mı? Personel listeni bana göstersene! Peki ne zaman dönüyorsun? Doğru söyle niçin gidiyorsun? 3. Bölüm soruları: Sen bu seyahatı bensiz planladın değil mi? Bana cevap versene? Bu seyahattan amacın ne? Yoksa biriyle mi kaçıyorsun? Senden nasıl haber alacağım? Senin orada neler çevirdiğin ne malum? Gemide kadın da var mı demiştin? 4. Bölüm soruları : Ben hala neyin keşfi olduğunu anlayamadım? Senden başka keşif yapacak yok mu ? Sen zaten her zaman böyle yapıyorsun! Sen kendini bana karşı ön plana çıkartıyorsun! Ben anlamıyorum keşfedilececek başka bir şey daha kaldı mı ki? Benim kırık kalbimi niye keşf etmıyorsun? (*** Bu maddeye yıldız veriyorum... ) 5. Bölüm soruları : Onu bunu bilmem ben de seninle geleceğim! Yalnız annemler seyahattan dönene kadar bir ay beklemen lazım! Neden? Çünkü onların da gelmelerini istiyorum! Annemler bugüne kadar hiçbir yeri keşf etmediler! Olmaz! Kapat çeneni, sen bir damat olarak bunu yapmak zorundasın! Sen gemide kadın da var demiştin. Değil mi? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kristof Kolomb evli olsaydı :D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…