Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kronolojik Erkek Yalanlari....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eymen" data-source="post: 18248" data-attributes="member: 628"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Kronolojik erkek yalanları</strong></span><span style="font-family: 'Verdana'">- Vazoyu miki kırdı.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Acımadı kiii...</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Üstümü başımı köpekler paraladı. </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Sünnet olurken hiç korkmadım, ağlamadım, kirvemi tekmeleyip dut ağacına da tırmanmadım.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Yedi kere sekiz altmış iki.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Veli toplantısı yapmayacaklarmış baba.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Bizim evde kimse bana karışmaz.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Ha o mu? Kapıya çarptım.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Öğretmen bana taktı.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Kızın abisi tırstı benden.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Abi ikinci köprüde bir basmışım, kadran 225.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Gizlim saklım yok güzelim benim, her şeyim ortadadır.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Hava soğuk ceketimi sen al, yook ben hiç üşümem. </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Önemli olan iç güzelliktir.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Ben daha çok seviyorum.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Bi kere dayak yemiştim.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Ben senin beynini seviyorum! </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Hayatımda daha güzel bir gülüş görmedim.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Hoca bana taktı.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Sensiz bir an bile geçmek bilmiyor.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- İlk defa sana söylüyorum.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Ben seni denemek için yaptım.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Sana hiç yalan söylemedim. </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Ben askerde yüzbaşı dövdüm!</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Maçta bütün golleri ben attım.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Ben de seni arayacaktım aklımdaydı.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Ne korkusu be! Benim karım bana karışmaz, istesem hiç eve gitmem, yine de gıkını çıkarmaz.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Yolda lastik patladı-toplantıdayım.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Yarın bakarız.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Hediyeni alacaktım, valla zamanım olmadı biliyorsun.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Yok şimdi açıp tamir ederim iki dakkada da... garantisi bozulur. </span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Annemden bile güzel yemek yapıyorsun.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Bu çocuk hiç bana çekmedi!</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Yooo, ben seni dinliyorum.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Kilo alınca çok tatlı oldun.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Sinirlenince daha güzel oluyorsun.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Önemli olan ruh güzelliği hayatım.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Patron bana taktı.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Her şeyin en iyisine layıksın.</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Yahu pahalı değil, sana yakışmadı...</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'">- Tamam suçlu benim kabul ediyorum...</span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eymen, post: 18248, member: 628"] [FONT=Verdana][B]Kronolojik erkek yalanları[/B][/FONT][FONT=Verdana]- Vazoyu miki kırdı. - Acımadı kiii... - Üstümü başımı köpekler paraladı. - Sünnet olurken hiç korkmadım, ağlamadım, kirvemi tekmeleyip dut ağacına da tırmanmadım. - Yedi kere sekiz altmış iki. - Veli toplantısı yapmayacaklarmış baba. - Bizim evde kimse bana karışmaz. - Ha o mu? Kapıya çarptım. - Öğretmen bana taktı. - Kızın abisi tırstı benden. - Abi ikinci köprüde bir basmışım, kadran 225. - Gizlim saklım yok güzelim benim, her şeyim ortadadır. - Hava soğuk ceketimi sen al, yook ben hiç üşümem. - Önemli olan iç güzelliktir. - Ben daha çok seviyorum. - Bi kere dayak yemiştim. - Ben senin beynini seviyorum! - Hayatımda daha güzel bir gülüş görmedim. - Hoca bana taktı. - Sensiz bir an bile geçmek bilmiyor. - İlk defa sana söylüyorum. - Ben seni denemek için yaptım. - Sana hiç yalan söylemedim. - Ben askerde yüzbaşı dövdüm! - Maçta bütün golleri ben attım. - Ben de seni arayacaktım aklımdaydı. - Ne korkusu be! Benim karım bana karışmaz, istesem hiç eve gitmem, yine de gıkını çıkarmaz. - Yolda lastik patladı-toplantıdayım. - Yarın bakarız. - Hediyeni alacaktım, valla zamanım olmadı biliyorsun. - Yok şimdi açıp tamir ederim iki dakkada da... garantisi bozulur. - Annemden bile güzel yemek yapıyorsun. - Bu çocuk hiç bana çekmedi! - Yooo, ben seni dinliyorum. - Kilo alınca çok tatlı oldun. - Sinirlenince daha güzel oluyorsun. - Önemli olan ruh güzelliği hayatım. - Patron bana taktı. - Her şeyin en iyisine layıksın. - Yahu pahalı değil, sana yakışmadı... - Tamam suçlu benim kabul ediyorum... [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Kronolojik Erkek Yalanlari....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…