Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
küçükken neler yaptınız:)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NurYolcusu" data-source="post: 134033" data-attributes="member: 12837"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"><strong>Medreseli hikayelerinden koptum adeta....</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: navy"><strong>Bende anlatıyım bi tane bari....</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Birgün annem merdaneli çamaşır makinasında çamaşır yıkıyordu....</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Bende küçüklüğün vermiş olduğu meraktan duramadım ve dedimki acaba bu merdaneleri nasıl sıkıyor çamaşırı...</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Aldım ordan bi tane yıkanmış çorap sonra merdaneye tuttum...</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Gözümü açtığımda hastanedeydim...</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Kolum sargılıydı....</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Meğer çorabı bırakmayı unutmuşum merdane önce çorabı ardından benim kolu sıkmış....</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NurYolcusu, post: 134033, member: 12837"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy][B]Medreseli hikayelerinden koptum adeta....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy][B]Bende anlatıyım bi tane bari....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Birgün annem merdaneli çamaşır makinasında çamaşır yıkıyordu....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Bende küçüklüğün vermiş olduğu meraktan duramadım ve dedimki acaba bu merdaneleri nasıl sıkıyor çamaşırı...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Aldım ordan bi tane yıkanmış çorap sonra merdaneye tuttum...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Gözümü açtığımda hastanedeydim...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Kolum sargılıydı....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Meğer çorabı bırakmayı unutmuşum merdane önce çorabı ardından benim kolu sıkmış....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
küçükken neler yaptınız:)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…