Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
KUDÜS
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="molla_zehra" data-source="post: 58682" data-attributes="member: 30"><p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ağladım tükeninceye kadar gözyaşlarım </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Namaz kıldım sönünceye dek kandiller </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Usanıncaya kadar rüku ettim </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Muhammed'i sordum sende kaybolan </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey Kudüs, ey nebilerin çıktığı şehir </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey Kudüs, ey şeriatler feneri </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey parmakları yanan güzel çocuk </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Hüzün var gözlerinde, ey iffet şehri </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey Resulün uğradığı bahçe </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Kaldırımlarında hüzün var </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Minarelerinde hüzün var </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey Kudüs, ey karalara bürünen şehir </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Kim çalacak çanlarını Kıyamet kilisesinin </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Pazar sabahları </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Kim taşıyacak çocuklara oyuncakları </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Yılbaşı gecesinde </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey Kudüs, ey hüzünler şehri </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey gözlerinden kocaman yaşlar akan </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Kim durduracak düşmanları </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Üzerine çullanan, ey dinlerin incisi </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Kim silecek kanları duvarlarından </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">İncil’i kim kurtaracak </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Kim kurtaracak Kur'an’ı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Kim kurtaracak Mesih’i kendisini öldürenlerden </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">İnsanlığı kim kurtaracak </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey Kudüs, ey şehrim </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey Kudüs, ey sevgilim </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Yarın, yarın çiçek açacak limon </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Sevinecek yeşil sümbüller ve zeytin </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Gözler gülecek </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Geri dönecek göçmen güvercinler </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Tertemiz yuvasına </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ve geri dönecek çocuklar oynamaya </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Buluşacak babalarla oğullar </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey memleketim </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Ey barış ve bereket şehri </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">NİZAR KABBANİ</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #ff3a00">Çeviren: İlyas Altuner </span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="molla_zehra, post: 58682, member: 30"] [center][color=#ff3a00]Ağladım tükeninceye kadar gözyaşlarım Namaz kıldım sönünceye dek kandiller Usanıncaya kadar rüku ettim Muhammed'i sordum sende kaybolan Ey Kudüs, ey nebilerin çıktığı şehir Ey Kudüs, ey şeriatler feneri Ey parmakları yanan güzel çocuk Hüzün var gözlerinde, ey iffet şehri Ey Resulün uğradığı bahçe Kaldırımlarında hüzün var Minarelerinde hüzün var Ey Kudüs, ey karalara bürünen şehir Kim çalacak çanlarını Kıyamet kilisesinin Pazar sabahları Kim taşıyacak çocuklara oyuncakları Yılbaşı gecesinde Ey Kudüs, ey hüzünler şehri Ey gözlerinden kocaman yaşlar akan Kim durduracak düşmanları Üzerine çullanan, ey dinlerin incisi Kim silecek kanları duvarlarından İncil’i kim kurtaracak Kim kurtaracak Kur'an’ı Kim kurtaracak Mesih’i kendisini öldürenlerden İnsanlığı kim kurtaracak Ey Kudüs, ey şehrim Ey Kudüs, ey sevgilim Yarın, yarın çiçek açacak limon Sevinecek yeşil sümbüller ve zeytin Gözler gülecek Geri dönecek göçmen güvercinler Tertemiz yuvasına Ve geri dönecek çocuklar oynamaya Buluşacak babalarla oğullar Ey memleketim Ey barış ve bereket şehri NİZAR KABBANİ Çeviren: İlyas Altuner [/color] [/center] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
KUDÜS
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…