Normal
talha abi bakarmısınızNeden tutsak veya zindanı sectiniz anlamadım ama sevdalizz kullanıcı adı size daha cok yakısıyordu hem isimler insanların hayatlarına etkisi ve tesiri olduklarını düşünürüm. Ümid ederim ki en kısa zamanda yeniden sevdalizz olmanızdır :O Rabbim gönlünüzdeki sıkınıtıyı ferahlığa kalbettirsin...Tutsak kullanıcı adı zaten kullanımda bundn dolayı zindan olarak değiştirdik son konununuzun silinesini istemişsiniz isteğiniz üzerine konuyu acdığımda buyuk bir şaşkınlık ve hayranlıkla anladım ki ben daha önce hic güzellik görmemişim.. Beni mazu görünüz sizi kırmak istemem ama o mesajı ne silebilirim nede silinmesine musade edebilirim :OBüyüklerin duası üzerinize olsun .Unutmayınız Nurlar her derde devadır.Bizden ayrılsanız veya bizimle birlikteliğinize ara verseniz onları asla bırakmayın.Sizler onlarla beraber olduğunuz sürece bizle beraber olmus kadar olursunuz... Hem inşallah butun dertlerinize deva olur ...
talha abi bakarmısınız
Neden tutsak veya zindanı sectiniz anlamadım ama sevdalizz kullanıcı adı size daha cok yakısıyordu hem isimler insanların hayatlarına etkisi ve tesiri olduklarını düşünürüm. Ümid ederim ki en kısa zamanda yeniden sevdalizz olmanızdır :O Rabbim gönlünüzdeki sıkınıtıyı ferahlığa kalbettirsin...Tutsak kullanıcı adı zaten kullanımda bundn dolayı zindan olarak değiştirdik son konununuzun silinesini istemişsiniz isteğiniz üzerine konuyu acdığımda buyuk bir şaşkınlık ve hayranlıkla anladım ki ben daha önce hic güzellik görmemişim.. Beni mazu görünüz sizi kırmak istemem ama o mesajı ne silebilirim nede silinmesine musade edebilirim :O
Büyüklerin duası üzerinize olsun .Unutmayınız Nurlar her derde devadır.Bizden ayrılsanız veya bizimle birlikteliğinize ara verseniz onları asla bırakmayın.Sizler onlarla beraber olduğunuz sürece bizle beraber olmus kadar olursunuz... Hem inşallah butun dertlerinize deva olur ...