Konuya cevap cer

yönetici kardeş

üstadın  Kur'an  hakkındaki yazıları  doğrudur.bir sözüm  yoktur.

sözüm risaliyeleri ders  yaptığı halde Kur'anı  şiir  gibi  okuyup  geçmişlere  hediye  edenleredir.

YASİN  SÜRESİ 69.AYET:

- Biz Muhammed'e şiir öğretmedik, zaten ona gerekmezdi. Bu bir öğüt ve apaçık Kur'an'dır.

YASİN SÜRESİ 70.  AYET:

- Diri olanları uyarsın ve inkâr edenlere de azab hak olsun.

ben bu  ayetlerden:bu Kur'an sizin Anayasanızdır.şiir şarkı  kitabı  değildir.

hayatta  olanlar uyarılsın uygulasın. cennete  girmeyi  hak  etsin . uygulamak  istemeyenler  de  cehenneme   girmeyi  hak  etsin.

sizler farklı birşey  anlamışsanız  yazınız.

Bu  kardeşler  Kur'anı ders yapmıyarak  Kur'anı   anlama  ve uygulamada yanlış

yolda olduklarını  anlatmak istedim.ayetlerden haberleri  olmadığı  için Laik-demokratik-kapitalizm  dinine  bağlı sahte  ilahın ilke  ve inkilaplarına (bu  inkilapların neler olduğunu  biliyorsunuz.)  bağlılıklarını  :namus  ve şereflerini  ortaya  koyacak kadar   ısrarcı kesin bağlı olduklarını seçtikleri vekilleri ve kurdukları parti-vakıf-derneklerle  görmekteyiz.

NİSA  SÜRESİ 60.AYET:

- Gerek sana ve gerekse senden öncekilere indirilen kitaplara inandıklarını ileri sürenleri görmüyor musun? Bunlar karşı çıkmakla, tanımamakla emredildikleri Tağutun hakemliğine başvurmak istiyorlar. Şeytan onları koyu bir sapıklığa düşürmek istiyor.

BİLDİĞİNİZ GİBİ  TAGUTA  GÖRE  KURULAN TEŞKİLATLARIN KONGRELERİ  İLE  HAKEM

OLARAK  TAĞUTUN ADAMI   KONGREDE  HAZIR BULUNUR.

Allah  c.c bizi uyarıyor.yanlış mı  anladım?

PEYGAMBERİMİZ EVLERDE GİZLİ  TEŞKİLAT  KURMUŞTU.

risaliye  derslerine  girdim.  ders verene dersin sonunda .bir günde yasin  süresini  ders yapalım  dedim .yanıma gelen genç  ben  sana anlatacağım  deyip  4.  kattan  beni aşağı indirdi.dış kapıyı açtı  sonra  ani geri dönerek kapıyı kapattı.  bir  zaman sonra karşılaştığm  bir  kardeş bana yanlış yapıldığını  söyledi.özür diledi.  ben de ona yasin süresini ders  yapın helalleşelim  dedim. o  da yaparız demedi.

siz kovmadığınız için  inşallah yaptığınız  Kur'an ve sünnete uygundur.

risaliyeleri;  Kur'anın  bir  kısmının  tefsiridir    diyebilirsiniz.tevbe  süresi ayetsayısı

belli olan ayetlerde belli.100  tane  eksik  var.

ama büyük bir  iddia  ile Kur'an  tefsiridir. derseniz büyük bir mebal  altına girersiniz.

kaldı ki  hiçbir alimin  (kelime kelime dahi mealini  ,tefsirini yapsa  )  meali,tefsiri  tam  değildir.   eksiktir.tamamını  Allah.  c.c bilir.

kısaca  Lailaheillallahmuhammedunresulillah ı bozan şartları    Allah  c.c  nin  Ayetlerinden ve  sünnetten anlayıp bozmamalıyız.

risaliyelerde  bu  şartlar  olsaydı inanıyorumki  siz  bunları  çok  önceden anlayıp farklı olurdunuz.

Allah c.c  yar  ve  yardımcımız olsun.

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)